Ice wiesz co, zal mi cie poniewaz nieumiesz czytac, poszedl bys do szkoly a nie siedzisz po 24h na kompie i tibie meczysz, szkoda mi cie z wielu powodow ale niebede ich wymienial, po 1 ja nieskomentowalem "twojego ryja" po 2 jestes noobem jak myslales ze jestesmy kolegami bo ja tylko udawalem od momentu z incydentem z Eb'Lurdinem wiesz dobrze o co chodzi smieciu po 3 jestes noobem po 4 napisalem tego posta wyzej z tego powodu ze ty sie brechasz z normalnych ludzi bo jestes rozpieszczonym smieciem przez rodzicow i myslisz ze jestes idealny frajeze szkoda mi cie z tego powodu po 5 jak chcesz to skomentoj "moj ryj" mi to nieprzeszkadza, jestem jaki jestem i sie tego niewstydze a ze ty jestes 8 letnim dzieckiem ktorego 3 lata trzymali w przedszkolu bo czytac nieumial to mi cie szkoda jak juz mowilem wczesniej...
ps. pewnie zaraz doda posta jaki to ja brzydki albo frajer itp...

nie no chyba sie poplacze z tego powodu etc, ciesze sie z tego ze to juz koniec naszych kontaktow bo niechce mis ei jzu sluchac jak ty jestes kozak etc, to ze kozaczysz nieczyni cie mistrzem tylko smiecie, pamietaj o tym, cya
gz wszystkim moze zaczne to forum czesciej odwiedzac