Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2007, 23:13   #8
Times
Użytkownik Forum

Times's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mixeres Pokaż post
Dobra to świat z głowy.Teraz trudniejsza rzecz mianowicie przejście rooka :/Nie znalazłem na forum sensownego tematu o tym jak rooka przejść(szczególnie że to dą poradniki dla FACC a ja mam PACC)Poradźcie mi jak w 2godziny(bo tyle średnio zajmuje przejście rooka PACC)przejść rooka z dużą ilością GP (żeby przy wyjściu na maina było minimum 1k).

Pozdrawiam.
Z minimum 1k to może być problem. Na początku polecam chodzić na raty pod Al Dee i zbierać ich zwłoki, a potem sprzedawać je u Toma za 2gp. Gdy już będziesz mieć 3 lvl i jakieś EQ (polecam jak najszybciej kupić mace, studded armor oraz tarcze może być brass albo coś w tym stylu). Potem biegniesz na PACC arena na rooku. Tam nie ma dużo ludzi. Wchodzisz do jaskini z bugami, albo z wilkami lub wężami i siedzisz do 8lvl. Takim sposobem wyjdziesz z wyspy nowych szybko, ale bez kasy. O 1k możesz tylko pomarzyć. Na szczęście masz PACCa więc szybko odrobisz starty finansowe na mainie. Ale o tym w następnym rozdziale.

@edit
Tutaj masz mapę rooka, a niżej opis miejsc. Jeśli masz jakieś pytania chętnie Ci pomogę

Ostatnio edytowany przez Times - 31-08-2007 o 23:16.
Times jest offline   Odpowiedz z Cytatem