Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2007, 09:18   #106
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~ Pokaż post
Dobra ... przeczytałem 4 pierwsze strony i więcej mi się nie chciało... odpowiem więc na tyle, co przeczytałem, być może się powtórzę, bo ktoś to pisał - trudno.

Uważam, że ten update pod względem dodania nowych terenów, questów był na prawdę świetny - ukryć się nie da, że CipSoft się postarał.

Jeżeli chodzi zaś o "balans" profesji, to NAJWIĘKSZA POMYŁKA W HISTORII TIBII... zaraz pewnie zostanę skontrowany przez wszystkich knightów i palków, bo niby sorc i drut od zawsze był the best, hiper mega wy*****styczny i w ogóle ... to proszę, powiedzcie mi dlaczego większość ludzi w top 300 praktycznie każdego servera stanowili właśnie knighci i palkowie ? Ah no tak, pewnie dlatego, że to sorcowie wymiatali, logiczne, co nie ? Ehhh ... knight od zawsze był na prawdę dobrą profesją, tylko nie potrafili tego docenić, "bo sorc walił większe hity" ... ale oczywiście ile te hity kosztują sorca a ile knighta nikt już sobie nie przeliczył, bo i po co, hm ? A jak sprawa ma się po update ? Cytując comment Cachero
"LoL level 80? maybe less Knight can one hit a fire elemental with melee, a Sorcerer Level 269, WITH TOP MAGIC LEVEL ON MY SERVER cant do it with
Exori Vis"
Dla głąbów, które nie rozumieją ...
"Lol, knight na poziomie 80, nawet mniejszym może zabić fire elementala jednym ciosem bronią, sorcerer na 269 poziomie z najlepszym na serverze poziomem magicznym nie zabija go z exori vis".
Dalej uważacie, że to był sprawiedliwy update ? Więc zacytuję comment, który miał wcześniej, niestety nie pamiętam go w 100%, było to MNIEJ-WIĘCEJ tak.
"Bp power boltów kosztuje 12k, z czego jest w nim 2000 bełtów, z których 100 poziomowy paladyn zadaje po ~100 obrażeń (średnia, czasem można nie trafić, czasem walnąć mniej, a czasem zdecydowanie więcej,więc średnia i tak jest, wg. mnie zaniżona) co łącznie daje nam 200000 dmg. Za 12k kupić można 2,5bp sd, z których zada po ~500 z każdego, co łącznie daje nam 25000 dmg"
Pytam ponownie - gdzie sprawiedliwość ? Przemyślcie to sobie ...

Pozdrawiam...

O stary ty nie wiesz co mowisz! I odpierdolcie sie od tych boltow to zadne porownanie! Knightom juz poprostu znudzilo sie bicie tych samych potworow do 120+ lvla (dragi przed upem). Moim zdaniem balans bylby jakby zwiekszyli o pare % sile magic lvla ( nie mozemy sie oszukiwac to jak dla rycka sword fighting).Dajmy przyklad przed upem 8 sorc i 8 knight wychodza z paccem na maina co robia? knight skillowal wiele setek godzin zeby bic dobrze... A w tym czasie sorc zrobil 60 lvl. Sorc bez skillowania czy trenienia m lvla bil dragi nawet dle czy hydry w teamie Knight skillujac tyle godzin i bijac jak ciota (nie oszukujmy sie tak bil przed upem)skapnal sie ze cos jest nie tak? . Knight musial siedziec do 90 lvla na shitach typu rzufje czy scaraby a mag mogl juz na 28 lvlu bic zielone ufoludy(dragi) z summonami. i Skonczy sie jak knight bedzie miec max 70 lvl a ms 120+. To nie jest balans! Teraz zycie knighta moze byc ciekawsze niz do tej pory. Ja (77ek) zuzywam ok 1 uh na gsa. Lecz sorc moze zuzyc nawet 0 hp bijac to gowno z hmm czy z innych run. Moze powrocily czasy ze sorc narobil run zdobywajac m lvl a potem mu sie bedzie przyjemnie expilo.

Dlugosc posta ma odstraszac potencjalne dzieci neo
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline