Oryginalnie napisane przez Ise~
Dobra ... przeczytałem 4 pierwsze strony i więcej mi się nie chciało... odpowiem więc na tyle, co przeczytałem, być może się powtórzę, bo ktoś to pisał - trudno.
Uważam, że ten update pod względem dodania nowych terenów, questów był na prawdę świetny - ukryć się nie da, że CipSoft się postarał.
Jeżeli chodzi zaś o "balans" profesji, to NAJWIĘKSZA POMYŁKA W HISTORII TIBII... zaraz pewnie zostanę skontrowany przez wszystkich knightów i palków, bo niby sorc i drut od zawsze był the best, hiper mega wy*****styczny i w ogóle ... to proszę, powiedzcie mi dlaczego większość ludzi w top 300 praktycznie każdego servera stanowili właśnie knighci i palkowie ? Ah no tak, pewnie dlatego, że to sorcowie wymiatali, logiczne, co nie ? Ehhh ... knight od zawsze był na prawdę dobrą profesją, tylko nie potrafili tego docenić, "bo sorc walił większe hity" ... ale oczywiście ile te hity kosztują sorca a ile knighta nikt już sobie nie przeliczył, bo i po co, hm ? A jak sprawa ma się po update ? Cytując comment Cachero
"LoL level 80? maybe less Knight can one hit a fire elemental with melee, a Sorcerer Level 269, WITH TOP MAGIC LEVEL ON MY SERVER cant do it with
Exori Vis"
Dla głąbów, które nie rozumieją ...
"Lol, knight na poziomie 80, nawet mniejszym może zabić fire elementala jednym ciosem bronią, sorcerer na 269 poziomie z najlepszym na serverze poziomem magicznym nie zabija go z exori vis".
Dalej uważacie, że to był sprawiedliwy update ? Więc zacytuję comment, który miał wcześniej, niestety nie pamiętam go w 100%, było to MNIEJ-WIĘCEJ tak.
"Bp power boltów kosztuje 12k, z czego jest w nim 2000 bełtów, z których 100 poziomowy paladyn zadaje po ~100 obrażeń (średnia, czasem można nie trafić, czasem walnąć mniej, a czasem zdecydowanie więcej,więc średnia i tak jest, wg. mnie zaniżona) co łącznie daje nam 200000 dmg. Za 12k kupić można 2,5bp sd, z których zada po ~500 z każdego, co łącznie daje nam 25000 dmg"
Pytam ponownie - gdzie sprawiedliwość ? Przemyślcie to sobie ...
Pozdrawiam...
|