Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2007, 11:55   #16
Times
Użytkownik Forum

Times's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mixeres Pokaż post
PACC mi pomógl.Siedzialem na fajnych rewspach troli,orków i wolfów i goblinów.Zarobiłem 600 gp.

Rook z głowy.Teraz co robić ?Co mi polecacie najpierw :

- Zbieranie kasy
- Expienie
- Trenowanie mlvla
- Trenowanie Shieldingu

Jestem zarejestrowany w Carlin ino nie wiem czy nie przeprowadzić się do Venore bo tam są niskie ceny na Edron.Co mi polecacie Venore czy Carlin ?Nie znam żadnych czarów narazie i mam ino Wand of Vortex więc pomoc się przyda.

P.S. PACC to nie wszystko trzebba go dobrze wykorzystać.
Skroro masz PACCa to nie potrzebnie siedzimy w Carlin. Radzę wydać trochę na podróż i wybrać się na Edron. Podróż kosztuje 110gp. Gdy już będziesz na Edron radze kupic pierwszy czar dla Sorcerera "Light" potem, na 11lvl "Intense Healing". Zwykłej exury nie kupuj bo jest nie potrzebna. Zawsze jak się będziesz leczyć w późniejszych stadiach rozwoju postaci będziesz używał exury gran. Najwyżej możesz dokupić potem zwykłą. Tutaj masz spis wszystkich czarów dla Maga. Jak klikniesz na jeden z nich zobaczysz u jakiego NPC w jakim mieście można go kupić.

Shielda w ogóle nie trenuj, magowi jest on w 100% nie potrzebny.

Expienie możesz bardo ładnie połączyć z zbieraniem kasy. Skoro będziesz na Edronie możesz udać sie na trolle bądź gobliny. Trolle znajdują się Tu. A golbiny tu. Na początek radzę wybrać trolle ponieważ są one słabsze niż Gobliny. Potem około 10lvl możesz iść na Gobo. Kasa nie będzie zła, zarobisz na początkowe EQ, czary itp. Jest też alternatywa żeby płynąc na Darashie na roty, ale jesteś początkującym graczem, a duża ilość Rotwormów może Ci zaszkodzić.

Korzystając z moich porad będziesz się pewnie zastanawiał jak dojść do tej części wyspy gdzie są te Trolle i Gobliny. Otóż musisz znaleźć zejście na dół w tym "zamku" w Edron. Znajduje się ono tu. Schodzisz na dół, potem jedyną słuszną drogą niżej i prosto w lewo chyba. Potem tymi korytarzami. Powinieneś wyjść na tamtą część wyspy.

Oczywiście jest wiele dróg do dobrego expienia i zrobienia dobrej postaci. Ja podałem Ci tutaj tylko jedną, ale nie jedyną.

@down
A no rzeczywiście. Sorrki za wprowadzenie w błąd.

Ostatnio edytowany przez Times - 01-09-2007 o 12:51.
Times jest offline   Odpowiedz z Cytatem