Witam

Coraz więcej widze tematów "Gdzie skillować/expić na 15 lvl skille 40/40".
Więc postanowiłem zrobić mały poradnik gdzie skillować i expić niedaleko Venore.
Powody czemu opłaca się tam iść:
1) Skillowanie- Przy skillowaniu które opisze niżej jest kilka powodów atrakcyjnego skillowania. Food,Kasa,Mace,Sword (Które można sprzedać w Veno), Exp za każdego rota (40xp) a największym plusem tego jest to że nie musisz się męczyć o lurowanie potworków bo one same do ciebie przychodzą

niżej zamieszcze zdjęcie jak się ustawić itp. lecz nie jest to jedyne miejsce w którym można tak efektywnie skillować jest ich bodajże 5-6 w tamtym cave więc nie ma się co obawiać że nie starczy miejsca dla ciebie
2) Expienie- Polecam zboczyć z kursu na zieloną linie, jest tam b.dobry exp dla niskich lvl. Występują tam: B.Duże respy Rotów,Carion Wormów, 5 Slime bodajże, Cenpediete itp. Myśle że spokojnie można tam expić do 20 lvl a jeżeli będziesz miał farta i będziesz sam na cały cave to 100 lvl stoji do ciebie otworem

Pamiętaj zbieraj jak najwięcej kasy, mace, sword itp wszystko co da się sprzedać jeżeli skończy ci się cap to rób bag looty a w przypadku jeżeli boisz się o swój loot to zanoś do dp lub włącz mc drugiego chara i poprostu nim donoś loot do dp
PAMIĘTAJ ZAWSZE MIEJ ZE SOBĄ: ROPE,SHOVEL,MACHETE, (2 PARCELE LUB KWIATKI W PRZYPADKU SKILLOWANIA) W INNYM RAZIE SIĘ TAM NIE DOSTANIESZ
Zamieszcze tutaj 2 fotki z dojściem w tym jedna jak się ustawić (ustaw się tak jak ten ziomek w niebieskim ubranku) :
Podążaj za Czerwoną linią żeby dojść do miejsca skillowania, Zielona Linia wskazuje miejsce w którym możesz sobie dobrze poexpić a czarna to tak dla informacji (Elf Fortes)
Mam nadzieję że się podoba

Prosze o wyrozumiałość ponieważ jest to mój 1 poradnik

Jeżeli o czymś zapomniałem to dam Edita
P.S Sorry za błędy ortograficzne !
Pozdro !