Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2007, 16:06   #373
papik1992
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Piekło

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 49
Poziom mag.: 46
Domyślny

co do tych p boltow i 1 sd to prawda ja walnde teraz z sd za np 300 moze troche więcej a taki RoyalPaladin na moim lvl z Royal Speara przy mnie hintoł za 240 o.O (moze 220 nie pamitam) XD no nie zawsze trafia ale waste nie ma

o do Sorcow wiecie nie płaczcie ! Większośc z was nie ma nawet 30 lvla .

Ja zacząłem grac moim sorcem wiecie kiedy ? po UPDATE ! Czemu ? bo zachciało mi się grac wTibie (A znam ją od 4 lat i za każdym razem gdy wracałem do gry zmieniałem świat profesje i takie tam ... no i teraz postanowiłem to zakończyc i grac 1 charem). Pu update zdecydowałem się grac ... miałem 38 lvl wbiłem 42 i kupiłem pacc. Teraz mam 46... tak wolniej exdpie od np. mojego kolegi palladyna ja miałem 42 on 39 teraz ja mam 46 on 51. A gra tyle co ja. (No tyle ze ja questy robie ). Co do waste ... tak na większosci expowisk jest i to ogromne ale ... jeśli posprawdzamy nowe expowiska to to się zmieni !

O to przykład :

Expiłem na tobach 40 minut - 18 % Wydatek 2,2k zarobek 1,6k + nieraz scarab coin i jakis brown piece of cloth

Teraz Piraty 1 godzina - ponad 20% Wydatek 2,2k zarobek 4k + itemsy na addony.

Ogólnie wychodzi że jak poszukałem to zdobyłem lepsze expowisko i zarobek jednocześnie ! Nieraz lepie zrezygnowac z troszkę szybszego expa w celu zmniejszenia waste !

Ja tam nie płacze
papik1992 jest offline