Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2007, 18:19   #3308
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gewof Pokaż post
Drom sie tak cieszy, bo wie, ze bedzie mial przez pare minut faceta wacka na swoim tylku ; )
A bo to pierwszy i ostatni raz?
BTW fajny avatar, wyglądam na nim jakieś 5 lat młodziej, śmiech odmładza

OnlyShadow:
Robię powerabusing łącza tibia.pl

Co do kosztów, to tania ta zabawa nie jest. Skok w tandemie kosztuje w Polsce 500-600zł(ja zapłaciłem 500zł) do tego filmowanie 200zł(film na DVD + masa fotek, z których potem mogą się śmiać ludzie na forum i IRCu )

Tandem o tyle jest fajny, że nie trzeba robić żadnych badań lekarskich, przechodzić jakiś kursów ni nic. Po prostu skaczesz
No i ten wacek w tyłku ^^

Co do samego skoku... Skakałem z 4000 metrów, spadałem w dół 53 sekundy z prędkością 210km/h i na wysokości około 1500 metrów pilot otwiera spadochron, po czym możesz sobie w locie przez około 5-10 minut posterować

Skakałem z firmą www.skydive.pl tam też jest filmik z czyjegoś skoku, to możecie obczaić

Chesterkaa:
Nie wiem co ma dzielność do tego, dla mnie ważniejsze jest korzystanie z życia pełną gębą. Wy sobie robicie "emo" zdjęcia i dajecie na forum, ja skacze z spadochronem. Każdy woli inną zabawę

Skok jest niesamowitym przeżyciem i polecam każdemu kto lubi adrenalinę
Najlepszy moment dla mnie był gdy drzwi samolotu się otworzyły, mnie wystawili na zewnątrz, nogi mi wisiały, a pode mną gdzieś tam w dole ziemia
I ten moment wyskoczenia z samolotu, gdy się kręci w powietrzu i spada w dół

Potem można też się fajnie pobawić spadochronem, np. robienie bączków gdy Ty jesteś poziomo do ziemi, a spadochron pionowo i lecisz sobie w dół, kręcąc się tak, też jest fantastyczne
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem