Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2007, 18:23   #217
Krzys Nemptor
Guest

Domyślny

Bez przerwy jakis noob wyskakuje z tekstem w stylu "W000W Ferumbras de Mainland wbił 81,5 LVLA GRATZ XDXDXD" Ludzie przestańcie sie w koncu podniecać tymi lvlami. Zrozumcie ze to tylko wyścig botów. Wszyscy mają blackd proxy (nie tego załosnego tibiabota ng co wy macie) i teraz sprawa polega na tym kto lepiej ustawi bota tak zeby jednoczesnie przegonic konkurencje i nie zostac złapanym. Tylko na tym polega gra na rooku! Wiem że dla waszego TWA (jak powiedzial kiedys Ś.P. Jarassimus) - o czym świadczą chocby posty na niekorzysc instynkta kasowane przez nią samą - jest to prawda bolesna z ktora trudno sie wam pogodzić. I probujecie za wszelka cene wmówić ze to jest inaczej.

1 Sunrise - gra od czasów kiedy 99% z was jeszcze nie wiedzialo co to jest tibia, wiec mial dostatecznie duzo czasu zeby samemu sie dorobić lvla. Poza tym odkad sa dobre boty to on jakby mniej expi (wyjatkiem ostatnie 2 lvle). Jestem sklonny uwierzyc w jego uczciwosc chociaz jako czlowieka go nie lubie bo jest strasznie arogancki.
2 Rookguardian de'Bove - bot/sharing
3 Wesoly Rookstayer - bot
4 Lord'Luster - bot/sharing
5 Ferumbras de Rookgaard - bot
6 Voodoo Rhythm - bot
7 Sir Mafjozo - ten koleś chyba uczciwy ale tez nic nie wiadomo
8 Lealuk - bot
9 Payton - kolejna obok sunrise legenda, uczciwy
10 Filho de Rookgaard - bot
11 Austin Vantage - 50% bot 50% uczciwy, coś mi sie nie chce wierzyc ze go zbanowali za uzycie ironii na forum :|
11 Nekhronoz - uczciwy
12 Sporro - bot
12 Xaerook - bot
13 Valefra - uczciwy
14 Deus da Harmonia - bot/sharing
14 Sir Issy - uczciwy
15 Morgana rook - bot

Oto dumna pierwsza 15 listy (buhahahaha) No i co warto sie tak podniecać? -.-

Moim zdaniem w tym temacie powinny pozostać tylko posty dotyczące AS'a oraz turniejów pilki noznej a wszystkie o lvlach wyrzucić bo tylko niepotrzebnie zajmują miejsce. Jak kogos tak wyścig botow interesuje to niech se na rookstacie sprawdza i tam sie masturbuje...

Ostatnio edytowany przez Krzys Nemptor - 03-09-2007 o 13:49.
  Odpowiedz z Cytatem