Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Cienius--
sluchaj poszkodowoany sorcu z allegro czy ja powiedzialem ze sorc ma mf/hmm za free? Pozatym mozesz nadal duzo szybciej wybic resp wszystkich gsow. Sprowadzanie przykladow do 1 gsa to zadne porownanie -.-
|
Nie znasz mnie, nie wiesz nawet kim jesteś, więc nie mów mi, że mam chara z allegro, bo gdybym był tak bogaty, żeby nie mieć już w ogóle co z kasą robić, i tracił ją na tą durną grę, to bym sobie teraz kupił knighta/pala. Jedyna moja styczność z allegro, to to, że raz sprzedałem postać i kilka razy pieniądze tibijskie. Ale to nie ważne. Mówisz, że sprawdzanie przykładów do 1gsa to żadne porównanie ? No cóż, nie żebym się czepiał, ale to Ty pierwszy podałeś przykład jednego gsa, ale idąc tym tropem, to dla Ciebie 2 gsy, to 2 uhy, a dla sorca odpowiednio 2x więcej run niż na jednego gsa ... więc nie rozumiem o co Ci chodzi...
Cytuj:
12k to rowniez zaladowanie soft boots albo 12 BP mf (po kaucji za butelki).
Soft boots + jedzenie w moim przypadku daja za te same 12k 864 vis przy sredniej ~190 daje obrazenia 164160, zakladajac ze dostarczenie tych obrazen zajmuje polowe czasu tej co paladynowi nagle wychodze troche lepiej niz przecietny paladyn.
|
Problem w moim wypadku polega jedynie na tym, że średnio 190 z e vis to ja biłem przed update ...
Cytuj:
120 lvl sorc bije hydry solo i to bez strat tez, pomijajac ze tempo jest tak samo kiepskie jak przy 2 palach, ale bic moze.
Ja nie rozumiem was, na hydrach mozna robic 200-250k/h a ludzie sie ciagle podniecaja ze ida tam z DSami czy w teamie 3-4 osob. Loot na hydrach to byl zaraz po ich wprowadzeniu, od dawien dawna jest tam tylko exp (oplacalny, ale zarobkowo to sie tam siedziec nie oplaca).
|
Wszystko ładnie, pięknie, ale zapomniałeś o jednym ... nie każdy ma już 120 lvl. Ja ze swoim 96 na hydrach może i mógłbym expić, jednak pozostaje to wciąż niebezpiecznie ... poza tym, nie zawsze się zwraca za manasy (niestety, nie mam zrobionego PoI questu, gdyż nie miałem 300k, żeby móc się zapisać, a u mnie na serverze na takiej zasadzie było to organizowane

). Podsumowując, to, że Ty masz wysoki poziom, nie znaczy, że każdy taki ma i nie każdemu nawet po update expienie przychodzi tak łatwo, oraz nie każdy jest w posiadaniu "niebieskich bucików". : ) Weź to również pod uwagę, bo równie dobrze każdy sorc przed update mógł zakładać, że każdy knight to ma 200 lvl, skille po 110 i nieskończoną ilość pieniędzy w banku, żeby mógł sobie je brać i wastować na expienie (chociaż trzeba na prawdę expić jak wariat, żeby knightem na tym tracić - albo mieć pecha).
Cytuj:
za wybaczeniem, ale paladyn nadal sux
|
Nie zgodzę się ... paladyn może teraz expić bezproblemowo już od wczesnych poziomów na smokach, następnie przerzucając się na smoczych lordów, tudzież wielkie pająki, i tak dalej ... sorc niby też, jednakże przy znacznie większych nakładach gp, których nie ważne ile przed update nazbierał, w końcu się skończą, paladyn zaś z prawie każdego huntu jest na plus.
To by było chyba na tyle ... wiem, że sporo z tego posta jest napisane pod kątem akurat mojej postaci, ale cóż ... piszę tak, jak ja to odczułem, a może was to zdziwi, jednakże nie odczułem tego update na waszych charach ... tak czy owak, nie chce mi się już was przekonywać do przejrzenia na oczy, wasze zdanie jest waszym zdaniem, moje moim i zarówno ja nie mogę zabronić wam myśleć o tym update tak jak myślicie jak i wy nie możecie zabronić mnie myśleć o nim w mój sposób. Wszystkim, którzy zmienili postacie, życzę powodzenia na nowych charach i mam nadzieję, że najbliższy update nie zawiedzie was, reszcie zaś gratuluję wytrwałości (nie piszę o tych, co grali już wcześniej knightami/palami). Bye. : )
Pozdrawiam ...