Cytuj:
Problem w moim wypadku polega jedynie na tym, że średnio 190 z e vis to ja biłem przed update ...
|
Dokładnie.
Cytuj:
No cóż, nie żebym się czepiał, ale to Ty pierwszy podałeś przykład jednego gsa, ale idąc tym tropem, to dla Ciebie 2 gsy, to 2 uhy, a dla sorca odpowiednio 2x więcej run niż na jednego gsa ... więc nie rozumiem o co Ci chodzi...
|
Może chodzi o to, że jakbyś miał cały ekran GS'ów i wywalił 2x UE to by się okazało, że mag jest dużo lepszy. (LOL)
Podstawiając do Twojego wzoru wychodzi, że masz 80+ mlvl (lvl 135).
Cytuj:
Jeszcze kiedys rozumiem, naodkladalo sie kasy i jednego dnia pilo fluidow za kilkaset K, obecnie jak na soulach mozna zrobic 3 BP UHow to nie ma zadnego robienia mlvl na runach, mi jak bym chcial stac i robic runy (nawet na soft boots) to wyjdzie z 3 miesiace na 1 mlvl... dla porownania polujac moge miec mlvl w 1-2 tygodnie.
|
Niektórzy twierdzą, że mag sobie na każdego hunta sam robi runy, a piszą to tak, jakby właśnie działo się to całkiem za darmo i naturalnie, jak wypadanie samego złota z dragów. Brzmi to, jakby mag nie mógł mieć waste, bo przecież nie włożył w hunta ani gp (chyba że manafluidy kupił).
Cytuj:
Aktualny wzor na magie to wlasnie 5*mlvl + lvl dla run i 5*mlvl + 1/2lvl dla spontanow.
|
Jeżeli to prawda, to:
1. Cachero by nie płakał, że nie może zabić z visa fire elementala.
2. Na wykresie Cip podniósłby troszkę kreskę expienia maga.
3. Ludzie nie powinni płakać, bo np. 80 lvl 60 mlvl powinien bić mocniej niż przed upem, a tymbardziej wszyscy słabsi. (chociaż nawet przy samym 5%*mlvl takie lolki 30 lvl 45 mlvl wychodzą dużo lepiej, ale narzekają, że WoI czy inny wand ma mały dmg).
4. MDW miał 600 hit z SD? 1k powinien spokojnie wyciągać.
Skąd wytrzasnąłeś ten wzór?
Cytuj:
Ja gralem paladynem po update, ale po 2 tygodniowym szale wrocilem do druida... za wybaczeniem, ale paladyn nadal sux w porownaniu do druida,
|
Coś mi się zdaje, że przed upem trzeba było pocieszać palków (bo byli sux) i się mówiło o np. lvlu zwiększającym średni dmg, prawdziwej dystansowej postaci, infernal bolty + arbalest do combo itp.