Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vunio
Mówiąc o "psach" daffiego to gniewko najglosniej szczekales jak byles w jego grupie znajomych , na kazdego najezdzales ze jego rl jestes i wiecej znaczysz od innych , ehh no niestety pomylka mieli cie za lizodupa i frajera ktorego mozna zrobic w h*ja z korzyscia dla nich  ) Tak samo zreszta bylo na beryli co ty gadales ze byles w Lifestyle dextim? Na ani jednym battle nie byles , wogole nikt nie wiedzialem ze tam jestes a na thori sie obnosiłeś jaki to ty walczak o freedom beryli nie byłeś. śmiech.pl A co do krzyśka hmm dziwne kazdy co napisal co myśli
napisaleś ze prosisz o wypowiedz kogos normalnego haha, 2 gniewko ? Kup sobie chara i wloguj sie na stronie do gildi a pozatym nic innego nie rob , siedz i czekaj az inni beda za was robic czarna robote. I PAMIETAJ ZE CI TO TERAZ GRAJA NA THORI DO KONCA SIE LALI POMIMO TEGO ZE NIE BYLO DAFFIEGO I WIEKSZEJ CZESCI GIPO , NA ICH MIEJSCU ZROBILBYM TO SAMO ONI OLALI ICH , TO ZROBILI TO SAMO PROSTE.
ps.corso smiec  )
|
Nie mówiłem, że byłem w Lifestyle. Lifestyle powstało długo po moim odejściu z serwera. Byłem w Team Pentagram oraz GiPO. W Lifestyle byłem tylko na Thorii. Nie najeżdżałem na nikogo, chyba, że ktoś mnie wkur...
Swoją drogą, wiesz, czym jest interpunkcja?
Btw. Na temat lizodupstwa już się wypowiadałem kilkakrotnie

.