Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2007, 22:37   #379
papik1992
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Piekło

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 49
Poziom mag.: 46
Domyślny

Wiecie /// Kogutt to i do ciebie

Gremli naprawdę dużo wie i większośc tego co mówi to prawda ... wręcz kwintesencja .

Czemu tak myślę ? sam gram Sorcem i tak nie jestem zadowolony z update ale ...

Porozmawiałem na spokojnie z Gremlinem bez niepotrzebnych przepychanek i doszliśmy do porozumienia to on cośdoradził to ja przedstawiłem mu sytuacje to trochę zkrytykowałem to co napisał tu trochę poprawiłem i tak rozmawiając low lvl mag z kimś bardziej doświadczonym można odnaleźc najlepsze rozwiązanie.

Czy przypadkiem Tibia nie jest tylko biciem potworków ?

Nie raz trzeba zapomniec o huntach ochłonąc porozmawiac i jest GIT !

Większa częśc sorków którzy siętutak kłócąto 40 lvlowcy (w tym ja) ale ja tam jakoś ,,olałem sprawę" i poprostu szukałem innego rozwiązania . Teraz można miec taki sam exp ale trzeba spróbowac nowych expowisk !!

Do Gremlina:

No jadę z 2 monkami na poziomie doków i 2,2k na mfy a zarabiam 3,5+ + itemsy na addon i w godzinkę wbijam ponad 20%

I zastanawiam się czy nie wbic na +1 z 2 monkami :/ tam są ci lepsi a ci najlepsi tez ? i w jakich grupach chodzą ci ,,3" w hierarchii i czy monki nie padną bo koleś m mówił że nawet po 5 o.O
A co do tego z hmmami to kurde nie wiem gdzie to jest :/ i czy brac summony i takie tam ... do tego naprawdę to się opyla ? (będę musiał sprawdzic w wiadomościach)

Ostatnio edytowany przez papik1992 - 01-09-2007 o 22:43.
papik1992 jest offline