Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agroki
*Plebs
Ej, no ziam, wez juz skoncz. Grzecznie zapytalem, a ty sie burzysz.: \
*Bób
Czy chcesz byc twardy jak bob? >.> Szkoda, ze ci nie wyszlo. Szanuje twoje zdanie, masz do niego prawo, ale powiedziales co miales, teraz mozesz sie wypalowac/wylizac sobie pache z radosci, oky? Nigdy nie mowilem, ze cos znaczylem/znacze/bede znaczyl na tym pixelowym swiecie. Tak czy inaczej nie mam ci za zle tego co napisales, jedyne co ci moge powiedziec, to to, ze ortografii to cie nikt nie nauczyl jeszcze chyba*. Nie widziales bym cos pisal na forum przed zrookowaniem Yangsa? To moze czytales inne forum? :/ Aktywnie sie udzialem od zawsze. Co do mojego chara na danubii, to jak juz wczesniej wspomniales, jest nim Kim Kolwiek. Masz problem w tym, ze czasami wpadne i kogos ubije? Skoro tak, to poprostu zacznij za mna biegac, moze przestane. Bardzo byloby milo z twojej strony, jesli pisalbys nicki moich kolegow prawidlowo. Jest to Balnarzzar, a nie Balnizard, natomiast gildia to Twisted. Chcesz cos jeszcze napisac? To napisz mi pw, nie warto zasmiecac forum.
*Damie
Te, nie wiesz kiedy Balna zaplanowal nastepna akcje?
*Mercedresu
E, w sumie to przycialem ogolnie z 900k :O!
*'nie' z czasownikamy piszemy osobno(takie info dla Bóba)
Pozdro :|
|
Powiem szczerze ... nie interesuje mnie to jakie twoi kolesie maja nicki czy Balnizard jak Pokemonik czy tez "Balnarzzar" albo i Bulbozaur hah ... niepisze postow aby kogos obrazic, poprostu wyrazam swoje zdanie ja wiem ze ludzie tacy jak Yangs i forum trolls zawsze dopi*rdola sie do ortografii ... ale ja naprawde mam to w dupie ... niejestem Prof. Miodkiem zeby znac perfekt ortografie, anyway ... pierdolisz glupoty ... wszyscy wiedza ze Yangsa niezrobiles od 1 lvla a po hacku stales sie nagle pro playerem i zaczeles grac na Candii ( full pro players world prawie PVP jak wszyscy pvp masterzy" hehe)
gadaj stary dalej swoje, pozyczaj sobie to smieszne eq i graj sobie spokojnie na no-pvp zabijaj luidzi na afk i na bocie i jest git ... Pozdro i powodzenia

))
@x3h0
Niezrobie tego "in-game" pro playerze bo niegram na no-pvp tak jak ty a wirtualnych kolegow mam lepszych niz ty na real