Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2007, 09:59   #2799
Chomski_1991
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez blantmaster Pokaż post
@up
uprzedziles mnie tez chcialem to napisac
a tak btw. SS i LS zamierza jeszcze podjac walke czy juz oddali serwer? Najlepiej jakby odpisal ktos od nich.
Nie oddali Tylko czekaja i wam tez radze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hanys777 Pokaż post
Endrox zebys ty jeszce nie oddal tego serva.
Narazie toczy sie jeszce jakas walka.
Nie nie toczy sie juz zadna walka... Saori mia spamuje mi caly czas cytuje "Ej ile jest osob u was na vento bo poszedlbym poexpic". - oni chca expic a nie walczyc biegaja po 10 osob na pohu i sadza ze poexpia ....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grzybowice Pokaż post
Kidlex , uważasz się za niewiadomo kogo , myślisz że jesteś ważna osobistościa na tym serverze...To , że liżesz dupe całemu romowi nie oznacza że jesteś taki super PRO master.

Co do kcyńskiej mafii:
Naprawdę śmieszą mnie ci ludzie , zachowują się za przeproszenoiem jak banda niepełnosprawnych umysłowo dzieci , którzy chcą zawładnać całą Aureą. Idą śladem romu , przez co zabijają niewiinych graczy , robią PA itepe , itede. Zauważyłem wiele zmian w graczach którzy przeszli do Kcyńskiej mafii m.in. w M[CHAR]Meliah gewyr[/CHAR] , który w*******a się na expowiska i grozi huntem ze strony romu... dawnym znajomym pluje w twarz.A swoim kumplom z "mafii" to by rów wylizał. Z kolei Pan [CHAR]Evil dyon[/CHAR] po tym jak go rom ubił postanowił... być lojalny romowi . Nieraz mówił :"okaż lojalność Romowi albo już więcej na tym servie nie pograsz". TYPOWY przykład dziecka neo
To ty jestes zalosny

Ostatnio edytowany przez Chomski_1991 - 02-09-2007 o 10:00.
  Odpowiedz z Cytatem