Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2007, 11:52   #1409
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomisson Pokaż post
Cholera, Diabełkom nie wychodzi jeden sezon, a Arsenalowi 10 ostatnich lat. Cholera.
BUAHAHAHAHA !!
49 meczy bez porażki, jedyna drużyna od bodajże 1880 która ani razu nie przegrała w lidze, finał LM przegrany tylko dlatego, że Lehmann dostał czerwoną kartkę. Wymieniać dalej ? Oh, zapomniałem o rekordzie ManYoo - 10 goli u siebie w ostatnim sezonie. To jest osiągnięcie !
Cytuj:
napinaj sie poki mozesz,aresnal dojdzie max do polfinalu.
Tak, przegra z Interem. Hehe.
Cytuj:
uwazam podobnie z tym ze o Arsenalu hmm,prosze ogarnij sie z tym ze Arsenal jest najlepszy dopoki doputy nie udowodni tego na boisku,bo jak na ten moment nawet w Anglii nie jest najlepszy(wylaczajac "prawie wygrany" jakis tam smieszny puchar o ktorym wspominaes pare stron temu).Patrzmy na fakty a nie na to kto jaki klub lubi,bo tak to oceniasz.Smiesza mnie takze komentarze o klubach ktorym poczatek sezonu nie wyszedl,Mistrza sie nie rozlicza z tego jak zaczyna a z tego jak konczy.Przyznam ze tak sie do ciebie doczepiam nie dlatego ze nie lubie Arsenalu lub cos,bo bardzo szanuje zarowno ten jak i kazdy inny klub,poprostu ton z jakim sie odnosisz do innych klubow niz twoj ulubiony mnie bardzo irytuje,prawie tak samo jak rasizm klubowy,ktory sie przejawil u rasistow klubowych,ktorych cytowalem na poczatku.Wydaje mi sie mowisz tak specjalnie aby sprowkowac klotnie,w ktorej jedna twoja teza bedzie "arsenal jest najlepszy" zas argumentem "bo tak".Skumaj to wkoncu ze jesli na koniec sezonu Arsenal nie zdobedzie Mistrzostwa Anglii i nie zwyciezy w CL,to nikt poza fanami Arsenalu nie uzna tego klubu za najlepszy.Oczywiscie Twoim tokiem myslenia Kanonierzy nie musza nic wygrywac (trofea) aby byc najlepszymi "bo poprostu sa"...Takie podejscie do tematu jest zalosnie dziecinne,bezpodstawne i irytujace.
Śmieszny puchar ? Hehe, ten puchar jest znacznie ważniejszy niż wszystkie trofea włoskie razem wzięte.
I to chyba oczywiste, że jeśli kibicuje jednej z najlepszych drużyn, to ona będzie dla mnie zawsze najlepsza. Nie spodziewasz się chyba, że będę mówił "kocham Arsenal, ale to Tottenham jest the best !!!".

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 02-09-2007 o 11:53.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem