Jak ja lubię te forumowe napinki ^^"
1. Ronaldinho w Chelsea - On nie ma tam co szukać. Angielscy obrońcy go zniszczą. Ogólnie to zawiodłem się na nim - myślałem, że zostanie z Barcą, a ten już uciekać chce.
2. Postawa Manyoo - Zobaczymy na święta kto gdzie będzie i wtedy będziemy mogli oceniać po części postawę teamów.
3. Doom tam wspominał o rasizmie klubowym - No wiesz. Jakbyscie nie wiedzieli, to kazdy zespol ma swoich wrogów. Ogólnie to jak już jesteśmy przy włoskiej lidze to mnie te rozgrywki dobijają ;< Tam chyba tylko ten Juventus gra w miare przyjemny football. Tak to mamy defensywny Milan, którego nie lubię. "Super Inter" co tam tylko ten Ibrahimowic coś robi, no i ta Roma, która potrafi raz zagrać ładnie, a raz spieprzyć mecz, a tak to cała reszta to jakaś podwórkowa liga przepełniona korupcją
4. Yoh - o bramkach strzelonych przez Manyoo i Arsenal w tamtym sezonie nawet nie wspomniaj, bo Arsenal strzlił bodaj 20 bramek mniej niż Manyoo i nie zaszczycił nikim ze swojego składu w pierwszej 10tce listy Najlepszych strzelców ;<
5. Exodus napisał, o tym czego można się spodziewać po 13to latku. Otóż jak może nie wiecie, to czasem 13to latek potrafi powiedzieć coś 2 razy mądrzej niż 17to latek.