Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
I to chyba oczywiste, że jeśli kibicuje jednej z najlepszych drużyn, to ona będzie dla mnie zawsze najlepsza. Nie spodziewasz się chyba, że będę mówił "kocham Arsenal, ale to Tottenham jest the best !!!".
|
Ale nie chodzi o to, że masz mówić, że inny klub jest najlepszy. Po prostu brakuje ci obiektywizmu...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kogutt
No, a Interowi nic nie zarzucano podczas Calciopoli, bo to przecież oni wszystko sprowokowali, zrobili całą afere, bo widzieli, że są zbyt słabi na Serie A, tak więc ukarano Milan, ukarano Juve, no a Inter kupił sobie dwa tytuły. n/c. Ten klubik jest niepoważny.
|
Pf... Milan miał pod koniec ponad 20 punktów straty do Interu... Przecież i tak by Serie A nie wygrali... Tak poza tym jest to chyba gdybanie zazdrośnika. Trudno, korupcja była, kara była i to powinno być bardziej nauczką, i przestrogą, a dalsze bez sensowne doszukiwanie się czegoś, czego prawdopodobnie nie było, nie ma sensu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh
Jak ja lubię te forumowe napinki ^^"
1. Ronaldinho w Chelsea - On nie ma tam co szukać. Angielscy obrońcy go zniszczą. Ogólnie to zawiodłem się na nim - myślałem, że zostanie z Barcą, a ten już uciekać chce.
3. Doom tam wspominał o rasizmie klubowym - No wiesz. Jakbyscie nie wiedzieli, to kazdy zespol ma swoich wrogów. Ogólnie to jak już jesteśmy przy włoskiej lidze to mnie te rozgrywki dobijają ;< Tam chyba tylko ten Juventus gra w miare przyjemny football. Tak to mamy defensywny Milan, którego nie lubię. "Super Inter" co tam tylko ten Ibrahimowic coś robi, no i ta Roma, która potrafi raz zagrać ładnie, a raz spieprzyć mecz, a tak to cała reszta to jakaś podwórkowa liga przepełniona korupcją 
|
Nie ^^? Rzucasz hasełko, a tu jak Mohery na reporterów TVN'u ; >.
1. IMO, sztuczki Ronadinha się już przegryzły, i większość klasowych obrońców sobie z nimi radzi.
3. Ten rasizm klubowy, jeżeli nie przechodzi w fanatyzm, to jakby nie patrzeć, dodaje smaczku, i doprowadza własnie do takich nie ustających rozmów. A co do ligi włoskiej... Cóż... już to mówiłem, każda liga coś ma, a my Polacy o korupcji nie powinnismy się wypowiadać ^^'.
Jeżeli kogoś uraziłem poprzednim postem to przepraszam, ale cóż, w/w zawodnik jest piłkarzem, którego jak wiele innych gwiazd nie trawie, i czasem mimo woli musze coś kąśliwego lub w tym wypadku chamskiego powiedzieć.