Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2007, 13:20   #1419
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kogutt Pokaż post
Hahaha. Śmieszny jesteś. Chodzi ci o Trofeo Birra Moretti? Ten 45 minutowy mecz w drugim składzie? Żałosny jesteś. Towarzyskie turnieje są gówno warte. Zobaczymy co będzie 4 listopada...

No, a Interowi nic nie zarzucano podczas Calciopoli, bo to przecież oni wszystko sprowokowali, zrobili całą afere, bo widzieli, że są zbyt słabi na Serie A, tak więc ukarano Milan, ukarano Juve, no a Inter kupił sobie dwa tytuły. n/c. Ten klubik jest niepoważny.
Tez jestes smieszny,nie masz ani 1 faktu,argumentu aby potwiedzic ze Inter kupil 2 tytuly,to sa chore domysle twoje i tobie podobnych.Denerwuje mnie takie publiczne klamstwo na temat innego klubu,ktory jest mowiac slangiem czysty.Co do Birra Moretti i tego drugiego turnieju,podczas tych meczy Inter tez gral rezrwowymi/nowymi zawodnikami,ktorzy mieli sie ogrywac jednak i tak bez problem pocisneli Stara Dame,czy chcesz czy nie takie sa fakty.Takie same fakty dotycza tego ze inter niczego nie sprowokowal,mowisz to bez zadnych podstaw i widze ze dalsza rozmowa z toba nie ma sensu...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh Pokaż post
Jak ja lubię te forumowe napinki ^^"

3. Doom tam wspominał o rasizmie klubowym - No wiesz. Jakbyscie nie wiedzieli, to kazdy zespol ma swoich wrogów. Ogólnie to jak już jesteśmy przy włoskiej lidze to mnie te rozgrywki dobijają ;< Tam chyba tylko ten Juventus gra w miare przyjemny football. Tak to mamy defensywny Milan, którego nie lubię. "Super Inter" co tam tylko ten Ibrahimowic coś robi, no i ta Roma, która potrafi raz zagrać ładnie, a raz spieprzyć mecz, a tak to cała reszta to jakaś podwórkowa liga przepełniona korupcją
Zawsze kazdy klub mial swoich zarowno kibicow jak i wrogow.Ale na forum trzeba trzymac poziom a nie rzucac falszywe informacje o innych klubach,bo zapewne tez uwazasz to za zalosne. Ogolnie jak jestesmy przy wloskiej lidze,to trzeba najpierw obejrzec wiecej niz 3 mecze aby ja ocenic.Ps,nigdzie nie napisalem "super inter" ani cos pokroju ze jest najlepszy,wiec nie wiem o co ten komentarz oraz wiecej niz Ibra robi chociazby Zanetti,Maxwell czy tez Maicon.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kogutt Pokaż post
Taka prawda, że Juve dzisiaj zrobi kolejny krok do zdobycia Scudetto. Tydzień temu rozgromili Livorno, a dzisiaj zrobią to samo z Cagliari. Później przyjdzie czas na CIUT lepsze kluby niż Livorno i Cagliari, np. Inter (Juve poradzi sobie bez problemu). Później już będzie walka między dwoma faworytami: Milanem i Juve. Inter zostanie w środku tabeli. Jednak po wiosennej rundzie Juve będzie na fotelu lidera i zgarnie trzydziesty (dwa zostały nie słusznie odebrane) tytuł mistrza Włoch.
Jakby odjąć te dwa niesłusznie zabrane Scudetti to będzie to "dopiero" 28 scudetto ;>
Za 2 sezony trzecia gwiazdka. Nikt tyle nie ma
Keep dreaming,Scudetto zostanie w Mediolanie,moze nie w Interze,ale napewno w Mediolanie.Mowiac ze Inter zostanie w srodku tabeli znowu przemowila przez ciebie szczenieca zawisc a nie obiektywizm.Scuedtto zostaly zabrane slusznie,gdyz udowodniono wam korpucje nie bede sie znowu rozpisywal o tym samym bo i tak zdania nie zmienisz.

Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 02-09-2007 o 13:33.
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem