Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2007, 13:57   #161
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KisielzKyry Pokaż post
"to wyrzej xD to jest cala twoja opinia ^^ wiec po prostu wyjdz, zakop sie w ziemii i na swoje kolka poza lekcyjne z fizyki chodz kanalami... bo ja wspolczuje nie winnym ludziom z Bydgoszczy ktorzy ida sobie ulica i musze sie spojrzec na twoj pysk"

po 1. wyzej a nie wyrzej idz do szkoly
po 2. niewinnym pisze sie razem....
po 3.lepiej ze patrza na jego pysk niz na twoja morde
po 4.moglby chodzic kanalami ale nie chce ci przeszkadzac bo tam mieszkasz
po 5.co ty soba reprezentujesz czlowieku, zajmij sie lepiej czyms pozytecznym bo on ma czas i na tibia i na szkole,a ty jak widac to drugie zaniedbujesz
po 6. nie lubie tego slowa ale zal mi ciebie po prostu...ZAL

nie umiesz zapanowac nad emocjami to nie wypowiadaj sie na forum bo tylko dajesz przyklad innym dzieciom neo poszerzajac wasza "spolecznosc", mysle ze na razie starczy i przemyslisz sobie kilka spraw nara

OCZYWISCIE TE SLOWA SA KIEROWANE DO KEONKA AKA STANKA
po 1 i 2. zazwyczaj nie popelniam bledow ortograficznych, te mi sie zdarzyly pewnie dlatego, ze dosyc szybko pisalem poza tym juz mnie ponioslo, emocje robia swoje.
po 3. co ty mozesz pie.rdolic skoro mojej i za pewne jego mordy nigdy nie widziales
po 4. skoro tak sadzisz, to chetnie mu udostepnie najblizsza droge do jego szkoly
po 5. ja go szanuje za to ze wbil sobie ten lvl jaki ma... ale jesli chodzi o samego czlowieka jest po prostu dla mnie frajerem... nie masz pojecia czy ja zaniedbuje szkole czy nie wiec nie udzielaj sie w tematach o ktorych nie masz pojecia.
po 6. zal mi ciebie, bo pewnie nigdy ze mna nie gadales a z gory mnie oceniasz.
piszac "wasza" spolecznosc, sugerujesz ze jestem dzieckiem neostrady, otoz musze cie zasmucic i powiedziec, ze nim nie jestem

Co do innych i tych smiesznych docinkow o outfitach, sorki bardzo ^^ ale okdad weszly nowe outfity to ja w tibie nie gram i od tamtej pory nie zajmuje sie ta gra wiec troche nie trafne to "docinki" Druga sprawa a za razem na prawde rozsmieszajaca mnie jest to, ze wiekszosc z was nigdy nie widziala mojej "mordy" a sie na ten temat wypowiadacie... Moze jestem w bledzie, ale wychodze z zalozenia ze jezeli o jakims temacie nie mam pojecia to po prostu o nim nie gadam. Narqa

deme, paior ;*
Keonek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.