Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2007, 15:55   #416
jacke
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll Pokaż post
Co robiłem?Gnębiłem sorców i druidów i tyle,wielkie Pa.Bo jestem graczem ze starego rocznika i mnie dobija że ludzie cheatują,niszczą kliamt gry,że cipsoft zrąbał update i dał możliwośc w lamerski sposób expic najsilnijszym profesjom 3 x szybciej od rycerzy i palków--'?
ja tego nie robiłem dla wzbogacenia ani satysfakcji,jedynie dla tego zeby ludzie nauczyli się grać jak za dawnych czasów,albo chociaż spróbowali.
a co ty masz do tego? to nie twoja gra, nie twoj swiat, nie ty ustalasz reguly, jak ci sie nie podobalo to mogles nie grac w ogole, ale nie biegac i gnebic kogos tylko za to, ze graja w gre tak jak im sie podoba, zalosne. zazdrosc sie w tobie budzila? ze magowie szybciej expia niz palki/rycki? to co napisales jest zalosne...

a jesli chodzi o dziesiejszy mass na mazura... kolejny zal.pl :))) lamus marudzisz tak ze ze ludzie cheatuja a twoi ludzie co robia? nic tylko xlogi... przestan pierdol*c ze ludzie niszcza klimat gry cheatujac i za to ich gnebisz, bo cala twoja gildia robi to samo. zmieniajac cos na lepsze zacznij od siebie a nie od innych