Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2007, 17:06   #64
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
Kurwa ludzie was popierdolilo ciezsze zdobywanie itemów ? -.-' p set ma kosztowac 2k+?
Nie. Wystarczy, że 1,2k (600gp za zbroję i 600gp za spodnie, a nie 500 gp za cały set - na Lunarze tak jest).

Cytuj:
wieksze ceny u djinów to ile wy chcecie zarabiac? all dla pacc? nie kazdego stac na pacc :>
Fire Axe kosztuje sobie 6k. Wchodzi update z Djinnami i mogę opchnąć FA za 7-8k, mimo że nie mam pacc.

Cytuj:
runy w sklepie a czemu mialoby nie byc?
Runy w sklepie zawyżyły ceny run (wystarczy porównać ceny HMM) i jeszcze bardziej zwięszyły granicę DMG (chodzi o opłacalność) między e vis, a runami. Przez to mag żeby szybciej i opłacalniej expić (mimo że przed upem i tak był silny i bogaty nawet expiąc runami) zaczął walczyć w zwarciu (co dla mnie było pierwszym poważnym błędem gry).
Jednak oprócz tej jednej wady ma też plusy. Był niezbędny po upie z soulami (który też wcale nie był zły, bo skończyła się era farm drutów i BP UH za 2k), bo ciężko było przez pół dnia stać w mieście i kupować runy po 1 BP, skoro w tym czasie można wyciągnąć kasę na kilka(naście) BP.

Cytuj:
wymagaja czarów ofensywnych dla druida oni sux z czarami jedyna bron to vis
Prawdopodobnie dowalą jakiś ofensywny czar, bo tak będzie najłatwiej, jednak ja bym wolał jakiś fajny czar defensywny.

Cytuj:
knighci i palowie maja dobre hity i zeby wogole wlaic takie hity musza napracowac sie jak huj przy skillwaniu w czasie keidy sorc/druid wbija mlvl robaic runki i ma z tego kase :>
Skilluj na trollach do 100/90 to będziesz miał więcej kasy.

Cytuj:
knight dla mnie juz jest dobrze zrobiony niech nic nie zmieniaja
Przesadzony na niskim lvlu, a na wysokim lvlu sam lvl daje za mało.
Cytuj:
jakby zrobili nie expienie speary to tak jakby wogole go skasowali i nie mielbyscie czym trenowac :> bo skillowanie polega na tym jakbysmy expili.
PL?

Cytuj:
ja jako olsszkulowy knajt sondze ze trzeba zabrac sokrom i drtutom rozdszki
, exori vis, mort, exevo mort hur, UE (i dac je knajtą), zabrac sorką sd, dac cene za manasy 400gp (magom), exori za 10 many i zeby atakowalo na caly ekran. Pallladynnom dal bym mega spear. i to ze moze atakowac ze speruw z obu ronk. Podwyszżył bym knjatom chity pieńcio krotnie. Ja to chance wrzystkih sorkuw zwlaszcza tyh na 8 levelu bo nie maja sie jak bronic trapuje ih na cycach i kszycze PAJ OR DIJA FUKIN SOKRER

KNAJT ROKS - SOCRK CHANTED!!!!!1
Ja bym zabrał knightom wszystkie bronie powyżej 30 ataku. Do tego ma za dużo hp (więcej niż muj sork), więc 10 hp co level. Niech exori zależy od mlvl, bo to przecież czar i niech dadzą je sorkowi, bo lubię OTSy.

Ps. Trochę przesadzony jest ten up, ale głównie na niskich lvlach (tzn. taki 20 knight może za mocno walnąć, ale taki 20 sorc z 40 mlvl też ma niezłego kopa - oczywiście nie z rózgi).

Ostatnio edytowany przez DRoN - 02-09-2007 o 17:21.
DRoN jest offline