Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2007, 17:59   #404
morwis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demonq Pokaż post
knight i palek po updacie zarabiaja mnostwo kasy na kazdym expie/huncie.
i wtedy się obudziłeś ?
76 ek, skille 78/75, eq: rh, dsm, boh, k legi, demon shield, cranial basher, aol.
więc tak:
hunty: szczerze mówiąc nigdy nie lubiałem bloczyć czego kolwiek, komukolwiek, ale od nie dawna zacząłem
dle(+dragi bo akurat razem sie respią)- tak zwraca się kasy, a jak wypadnie rh/dsm to ładnie na + jestem
hydry- na 6 huntów poleciały: 2 rohy, kilka sapphirów, hydra egg i rh- zarobiłem coś ? noł fakin łej !
bije to z kumpel (61rp) i oddaje mu też kase za mf, ale zaraz powiecie, że kasa dla najta bo on bloczy !11!1111 ale chyba nie na tym gra polega, żeby okradać kumpli? gdybym nie dał mu kasy to on byłby z kolei na -, a gram dla przyjemności dlatego idziemy w 2 i dzielimy się kasą.
expienie:
lizardy- ~34k/h expa gdy nie przywiązuje wagi do loota i zarabiam przy tym ~4-5k/h
29k/h jak zbieram wszystkie gp, skóry itp
banuta- ~35-44k/h expa, kasy 6-7k
tomb: stone za tp-~55k/h i !UWAGA! mam waste, raz wyszło 9k waste na 200 expa, a za drugim razem 12k/100k expa więc tu nei jest powiedziane jak duże waste mam, ale niegdy nei wyszedlem na 0 albo na +
tar pit za tp- ~65-70k/h i waste 2-3 razy większe niż na stone
barby: mały camp-35k/h i troche kasy da się zarobić
duży camp- ~44k/h i zarabiam ~5k/h

no ale knight ma ZAWSZE profit... ofc moge expić 44k/h i zarabiać, ale jestem pewien, że druid/sorc także. i prosze was nie mówcie o żółwiach/żabach bo tam jest więcej ludzi niż potworów, tak samo jest z dragami( na expowiskach, które wypisałem w sumie też jest mnóstwo ludzi) i żeby się tam dopchać to albo trza się ustawiać w kolejkach, albo robić PA -.- ewentualnie jak ktoś lubi grać nocą to może trafi na wolny cave, ale wtedy ma jeszcze mniej expa.
morwis jest offline