Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2007, 18:02   #156
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gammbler Pokaż post
masz racje z moimi dedami bylo ich b duzo wiele bylo glupich ale to nie zmienia faktu ze walczyles tylko na 50 levelu w co i tak watpie . bo majac 100+ prawie nigdy cie nie widzialem zreszta nie tylko ja ale 99% osob uczesczajacych tego forum .YAwi taka prawda bales sie o swoj level i malo kiedy uczeszczales w zabawie i nie musisz mi mydlic oczy ze bylo inaczej .Od zawsze kiedy pameitam to placiles aby moc sobie spokojnie expic lub skilowac a twoje wytlumaczenie brzmialo "mam szkole,studia nie to co wy i nie mam czasu na wojne" wiec przestan pieerdolic jaki to byles i jestes fighter (tibijski) sorki za bledy
Hahahaha nie sądziłem że jesteś aż taki głupi, a jednak Gratuluję Ci bo awansowałeś

BTW, wykażę się większą inteligencją niż Ty: "Dodaj Gammbler do swojej listy ignorowanych", bo nie mam zamiaru czytać postów dzieci neostrady takich jak Ty, bo gówno wiesz a pierdolisz co chwilę jakieś głupoty typu że walczyłem na 50 lv, kiedy to na 50lv jeszcze w DB a wojny na taką dużą skalę jeszcze nie było, do SF przyłączyłem się jak miałem 70+ lv kiedy to szli po mnie na Dlair, a z tego co pamiętam to jak miałem ok 90 to Ty na Dlair padłeś Gammblerem mając 40lv więc morda w kubeł debilu bo tak na prawdę to Ty gówno wiesz.
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 02-09-2007 o 18:08.
zeus1985 jest offline   Odpowiedz z Cytatem