Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2007, 20:17   #84
Pstu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: +50
Skille: +70/70
Poziom mag.: +5
Domyślny :p

Odrazu mowie nie czytalem temotu w calosci wiec cos moze sie powtarzac

Kiedy wieża upadnie << Knightwatch Tower - jedna z nieliczych budowli ktora zostala na POH na 100 % o nia chodzi bo gdziesz czytalem ze jest to jedyna wieza ktora przetrwala ataki na POH ataki w pewnym sensie dalej trawaja ale wieza sie utrzymuje
Kiedy zimno straci swe żądło << nie mam pojecia ;/
Kiedy mali przemaszerują salami wielkich << raczej chodzi o krasoludy ale nie wiem gdzie sa sale wiekich :/
Kiedy władca morderców straci swą godność << assassin moze chodzi o tego npc na tiquandzie
Kiedy lód pocałuje ogień << zniow nie mam pojecia
Kiedy strzała nie pofrunie dwa razy << to jest troche glupie ale moze ma jakis sens
Kiedy piorun uciszy ciszę << moze trzeba zabic jakiegos potwora z energi
Kiedy czerwień spotka zieleń na złotym gruncie << pewnie cos z pustyniami (zloty grund)
Kiedy kość słoniowa pęknie w krwią splamionych rękach << chyba trzeba uderzyc koscia slona w cos gdy sie jest PK :/
Kiedy umarli przejdą po ziemi naśmiewając się z bogów << chodzi tu o ataki nieumarlcyh na POH jest tam holy bible czy jakos tak chyab to byla kiedys jakas swieta ziemia
Kiedy imiona zostaną wymazane i tak stracone, powrócą << kiedy cos pozabija graczy i oni odradza sie w temple (glupie to )
Kiedy zakazane bliźnięta nie będą już istnieć << chyba mowa tu o trojcy terroru
Kiedy jednooki król umrze w ogniu << jakis krol cyclopow ( nie becho bo ini maja wiele oczu)
Kiedy zdrajca spotka swój los << nie mam pojecia
Excalibug odrodzi się w płomieniach sprawiedliwości.
Pstu jest offline