Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2007, 11:47   #72
Fremen
Użytkownik Forum

Fremen's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 43
Skille: 68.67
Fremen ma numer GG 1304842
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir szofer Pokaż post
1.Ciekawe nie wiedziałem że włóczniami rzuca się obydwiema rękami...czy to w rl'u czy w tej grze.
Ciekawe nie wiedziałem, że ICE RAPIER wypada z demona...czy to w rl czy to w grze.
Ciekawe nie wiedziałem, że długa broda może urosnąć w 120h~ godzin...czy to w rl czy to w grze.
Mogłem wymieniać tak długo. Więc nie pierdol głupot, szukając zaczepki. Tu chodzi o balansację. Pallkowie dzięki włóczniom i tarczom expią teraz DUZO szybciej od postaci magicznych i SZYBCIEJ od rycerzu. Rozumiesz?
Cytuj:
2.Runki już są tanie.
To w jaki sposób chcesz zrównać siłe postaci magicznych z innymi profesjami? Zwracając im siłę, żeby znowu expili kilka razy szybciej?

Cytuj:
3.Tylko nie płacz jak padniesz na zamku w Ab od lurnietego zerka na samą górę wieży.
Chciałeś tutaj udowodnić jaki ty teraz jesteś ważny 'high-lv'? mając 85lv, który można teraz wbić spokojnie w 2 miesiące? Gra dzięki temu stała by się ciekawsza.
I teraz idąc twoim tokiem rozumowania:
Ciekawe nie wiedziałem, że potwory znikają gdy odejdą za daleko...czy to w rl czy to w grze.

Cytuj:
4.Chcesz walczyć to wyjazd na Pvp/ePvP.
Wyjazd to mozesz mówić to mamy. To jest forum i niektórzy ludzie chcą prowadzić
inteligentną rozmowę. Tego punktu nie będę nawet dalej komentował.

Cytuj:
5.Ilość GM'ów jest wystarczająca , jedynie ich częstotliwość logowania pozostawia wiele do życzenia.
teraz przypada. 1/2 GM/serwer? Więc czego gadasz głupoty, że jest ich wystarczająco dużo? W tą grę gra 58 tysięcy ludzi W TYM SAMYM CZASIE. Jak tylu GM ma pilnować wszystkich?

Cytuj:
6.Nie wiem kogo by interesowało zabicie dl'a na 25 lvlu.
Tu chodzi o satysfakcję i radość z gry.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha Pokaż post
ja sugerowalbym zmiejszenie ich zasiegu, np na zasieg WOI?
Nah. Palki i tak teraz głównie stoją przy potworze lejąc go z włóczni i jednocześnie trzymając tarczę. Więc zmniejszenie zasięgu nic by nie dało.

Cytuj:
nudzi ci sie?

Nie znasz tej adrenaliny, kiedy szło się z Thais do Venore z obawą na spotkanie GS. Wtedy trzebabyło choć trochę pomyśleć, żeby nie paść. Teraz nie ma anty-luringu. Nie ma trapów. Jest CipBot. Jest PZ na statkach. Gra staje się monotonna.

Cytuj:
free cash...
Ja bym powiedział, że zabawa i radość z gry. Satysfakcja z przejścia 'mini annihilatora'. Kto powiedział, że od razu muszą to być jakieś rare itemy? Na areny jakoś nikt nie narzekał.

Ostatnio edytowany przez Fremen - 03-09-2007 o 11:57.
Fremen jest offline