Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2004, 22:44   #10
Disaster
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 11 2004

Domyślny Fiu Fiu

Wiec po pierwsze chcialem zaznaczyc ze Kuroishi ma dobry pvp i szacunek dla niego ze podjal walke.
Po drugie Charone mnie nie uhal a jesli nawet ( to od czego ma sie kolegow ^^) : moi kochani przeczycie samym sobie :jezeli charo by mie uhal to powinienem czasem dostac 2 uhy naraz bo jak ktos to powiedzial uzywalem Bota wiec zawsze sie uhalem automatycznie ,a czy widzieliscie ze dostalem 2 uhy na raz? ,a propo bota to jezeli bym go uzywal to nie ma opcji zebym padl a padlem ...czemu? widac bylo wyraznie ze nie rozlaczylo mnie ani nie mialem laga ,wyskoczyl mi raport o bledach i tibia spadla na pasek ,i tu gratz dla Kuroishi ze wykorzystal ten moment, a jak pewnie wiekszosc z was wie ze tibia bot dziala niezalznie od togo czy tibia jest aktywna czy nie .Wiec zastanow sie najpierw jeden z drugim zanim kogos obrazisz
Po trzecie nie nazywajcie nikogo cheaterem bo kazdy z was lole uzywa tibia gg a to jest tak jak powiedziec "ja nie jestem narkomanem bo pale tylko trawke i waham klej "
Po czwarte : Kuroishi musial mi oddac uhy nie zaleznie od tego czy padl jego sorc czy nie bo jak wiecie w tibii i w zyciu codziennym warunki narzuca silniejszy ,albo ten co ma silniejszych kolegow.
Po piate i najwazniejsze : nie nazywajcie Neona ani mnie power abuser ,poniewaz jezeli rzeczywiscie by tak bylo to nie walczyl bym z Kuroishi 1 vs 1 , bo jak pewnie zwiekszosc z was debile zauwazlya ze mialem od kuro mniejszy lvl,distance,magic lvl ,p seta jedynym atutem bylo to ze mialem wiecej uh a w takiej walce wygrywa ten co ma wiecej runek i nie ma laga a nie ten ktory ma ladniejszy outfit....
Ps : ciekaw jestem tylko czy ktorys z was cfaniaki odwazyl by sie na 51 lvl z red skullem na taka walke ......hmmmmmm...... mysle ze zaden z was a jesli to chcialbym to zobaczec na filmie
Good luck & have fun
Disaster jest offline   Odpowiedz z Cytatem