Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiesto93
wiesz co szmato zdziwisz sie ale nie skomentuje twojego ryja bo nie bylo by na to slow  poprostu to TY jestes tu ****em i niedouczonym leszczem. ja sie kozacze taa..? a btw jaki incydent z eb~? i to nie ja siedze po 24h na kompie bo niestety dla mnie (w przeciwienstwie do ciebie) lepiej jest zajac sie rl zyciem i to nie ja przezywam ta gre jak drugie zycie... poprostu ZAL MI CIEBIE dziecko ;] a ty teraz do ktorej klasy idziesz? zdales juz zerowke za tym 20 razem"kozaczku"?  pzdr noob
szkoda ze takich dzieci jak on jest wiecej  az zal dupe zciska 
|
Niee ice ty wcale nie kozaczysz. Taki incydent ze ludzi hackujesz <wulgarne okreslenie meskiego narzadu rozrodczego>.Niee wcale nie siedzisz 24/7 na kompie. Ty masz rl zycie? ;o! Wcale nie przezywasz... Pozatym on jest starszy od ciebie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiesto93
biedny niedorozwiniety alort  ty dziecko akurat mozesz zamknac morde bo i tak klade na to co napiszesz i mysle ze inni tez... btw chcialbym zobaczyc ta "cala honere" ktora ma mnie w dupie mow za siebie a nie za innych...
|
A MY KLADZIEMY NA TO CO TY PISZESZ I SADZE ZE INNI TEZ. A co do calej honery to wlasnie tak akurat jest, tylko 1 osoba cie toleruje Infernal Heart bo mu dupke lizesz 24/7.