Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2007, 19:32   #3360
Ci3li
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiesto93 Pokaż post
wiesz co szmato zdziwisz sie ale nie skomentuje twojego ryja bo nie bylo by na to slow poprostu to TY jestes tu ****em i niedouczonym leszczem. ja sie kozacze taa..? a btw jaki incydent z eb~? i to nie ja siedze po 24h na kompie bo niestety dla mnie (w przeciwienstwie do ciebie) lepiej jest zajac sie rl zyciem i to nie ja przezywam ta gre jak drugie zycie... poprostu ZAL MI CIEBIE dziecko ;] a ty teraz do ktorej klasy idziesz? zdales juz zerowke za tym 20 razem"kozaczku"? pzdr noob

szkoda ze takich dzieci jak on jest wiecej az zal dupe zciska
Niee ice ty wcale nie kozaczysz. Taki incydent ze ludzi hackujesz <wulgarne okreslenie meskiego narzadu rozrodczego>.Niee wcale nie siedzisz 24/7 na kompie. Ty masz rl zycie? ;o! Wcale nie przezywasz... Pozatym on jest starszy od ciebie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiesto93 Pokaż post
biedny niedorozwiniety alort ty dziecko akurat mozesz zamknac morde bo i tak klade na to co napiszesz i mysle ze inni tez... btw chcialbym zobaczyc ta "cala honere" ktora ma mnie w dupie mow za siebie a nie za innych...
A MY KLADZIEMY NA TO CO TY PISZESZ I SADZE ZE INNI TEZ. A co do calej honery to wlasnie tak akurat jest, tylko 1 osoba cie toleruje Infernal Heart bo mu dupke lizesz 24/7.
Ci3li jest offline   Odpowiedz z Cytatem