Temat: Pal & exp
Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2007, 20:02   #16
Origami
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 09 2007

Domyślny dzieki

Dzieki wszystkim za porady. Niektorzy mowili ze za cienki na gsy i na dragi? bullshit - od 34 siedze na pohu, gsy dragi wyverny leadery zerki i wszystko co tam jest na lajcie ubijam. Teraz mysle o podbiciu skilli do 75 ale to az 50h i mi sie nie chce siedziec az tyle na monkach. Moze i na ten OF sie przelece bo moze byc ciekawie
Moze napisze jakis maly poradnik bo w 2 tyg. tego chara zrobilem wiec to jakis tam wyczyn jest
Jakby ktos czytal ten temat to proponuje mu :
8-15 lvl siedzenie na amazon camp i bicie amazonek i valkirii z full defa... rosna skille szybko i kasa leci powolutku
15lvl - trenowanie jak ja do 60-65/40 okolo
15-25 - albo kopy z soldkami i guardami (mniejszy resp a nie 5 na klate) lub ghoustland w dziurze z fd, calkiem milutko exp leci
25-40 - nie wiem jak wy ale ja siedzialem na pohu, kasa na bohy i t ringa, przy 65 dysta sie zwraca za t ringa z gsow a loocik tez calkiem sympatyczny mozna zebrac, oczywiscie na 25 to tylko orci i umarlaki, mozna tluc wyverny a pozniej dragi i od 35 z t ringiem gsy. Polecam tez kopy (5 the best) na pietrze przed gsami duzy resp guardow.

Jeszcze raz dzieki za porady
Close plx
Origami jest offline   Odpowiedz z Cytatem