03-09-2007, 21:07
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 43
Skille: 68.67
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Royalkowaty
Oczekuje zbalansowania tzn. Powrotu DMG sorców z magii, pallek mógłby wybierać czy idzie w magie czy dist ;P(z powodu 200pall walnie 400 z powerca i 1000? z sd, to by z demonów nie wychodził ...). Ktoś powiedział że "upgrade do 7.3-7.5", nie zgadzam się, tera gdy nooby umią chodź troche grać zrobiły by se farme druidów ... Twórca tematu - jesteś ŻAŁOSNY, "addony dla facc", JEBCIE SIE po kiego chuja za pacc płace ? Żeby mi 25 pallek z hunter glovesami szpanował ? ... Wiele osób pisało głupoty, jednak nie mam weny cytować i was poniżać. Ludzie co wy widzicie w tibii 7.1-5, to były czasy nudy i monotonii... Mam nadzieje że post przybliży wam to o co wy walczycie, ten temat tak jak każdy kiedyś usuną! Miejmy nadzieje że nic w tibii sie nie zmieni, oprócz dodawania terenów i "łagodnych" balansacji profesji, uznam że każdy głupi powinien zostać nagrodzony warnem np. "Ja kce addony na facc i upgrade do 7.3"
|
Niektórzy chcą upgrade do tibii 7.1 ponieważ tam byli zupełnie inni ludzie. Nie liczył się tylko lv ale i osobowość. Bym coś tutaj dopisał, ale już wyrosłem z kłótni.
|
|
|