Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2007, 00:59   #478
jacke
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
@UP

To powiedz kim a nie sie ukrywasz x), zobaczymy czy jestes pionkiem czy czyms wiecej...
po co mam sie ujawniac? :) zeby byc pojechanym przez ludzi ktorzy mysla ze jestem "ten a ten" a nie wiedza o mnie nic? nie w tym sens... jak ktos mnie nie zna, to niech tak zostanie, niech nie pisze na mnie glupich textow typu "pionek" bo jak nie wie, to czemu sie wypowiada...? nie zalezy mi na szacunku tu na forum, traktuje wypowiadanie sie tu jako niezla zabawe :) widzac takiego wovimusa, valdarnoka czy arcasha czy kij wie kogo jeszcze z sb, myslacych ze sa fajni bo zrobili wojne na arcanii :)))) wojny na arcanii zaczely sie od zabicia cha'os'a na edron skalce jak mial niecaly 30 lvl... i wtedy mozna bylo powiedziec ze barlox i reszta byli fajni, ale w tamtych czasach wiekszosc obecnych sb nie myslala nawet o graniu na arcani, teraz uwazaja sie za niewiadomo kogo
www.zal.pl

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady Pokaż post
Ta w szczególności teksty typu " masz wjeba jak do wrocka przyjedziemy itp , świadczy o tym że kolesie to na serio sobie biorą

Jeśli mówicie że robiąc takie akcje nie łamiecie zasad gry to czemu zawsze tp robicie aby z tamtąd wyjść.
swiete slowa...