Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2007, 12:06   #483
Eizix
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smokuu Pokaż post
a ty kim jestes? Jakims pionasem co nawet 100 lvl-u nie potrafil wbic xD

P.S Gosc mi pewnie zaraz wyjedzie ze ma inne cele w tej grzej,albo ze nie traci zycia na rl, lub inne bzdury tego typu xD
nah, nie wyjade ci tak.

fakt, nie mam wlasnego 100 lvl, zawsze stawaly mi na drodze jakies przeszkody, jak nie delete, to war, wiec jeszcze nie wbilem, ale bedzie wkrotce.

a tak poza tym.. oceniasz ludzi po ich levelu? nie mam 100 lvl - jestem dla ciebie zerem?

szczerze to mnie gowno obchodzi twoje zdanie, ale wyjasnijmy sobie cos, bo nie bedzie mnie jakis gowno wiedzacy typek jechal na forum, ktory boi sie ujawnic szerszej publicznosci i ukrywa pod pseudonimem smokuu sciagnietym od bykuu.

w kwestii expa czuje sie calkowicie spelnionym "tibijczykiem". mimo tego, ze jeszcze nie mam tego swojego wielkiego 100 lvl.

wiesz czemu?

wbilem w tej grze juz ponad 200kk expa, top erig arcanii, top erig aldory i pare innych swiatow na ktorych nie pgowalem, zeby byc 1 na erigu tylko zeby po prostu wbic kumplowi lvl.

expem jestem juz cholernie znudzony i nie czuje tego co kiedys, wiec juz nigdy tak nie bede pgowal, jedynie gral bardziej dla relaxu.

a tak na marginesie to do tej pory dostaje oferty expienia, i o dziwo nawet z dpft. widzisz jak mi ludzie ufaja? ale odmawiam, bo juz nie mam ochoty tego robic.
  Odpowiedz z Cytatem