Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2007, 16:37   #86
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
No nie wiem czy na każdy poziom.. stanowczo zwiększyłbym liczbę questow .. choć z drugiej strony wtedy łatwiej by można było zdobywac itemy co tez jest złe..
Mogliby dodać przy questach jakąś symboliczną wartość expa. Np. na Voc~ quest jakieś 2k expa (w sumie to mogliby dać dużo więcej, ale quest trwa teraz 15 minut, jeżeli ktoś ma lagi i wolno idzie), na rooku w mino hell dać ze 100 expa.

Cytuj:
Tak, to jest przesada, mialem kiedys w gildi 50 sorca w mpa,rh,g-legach,mms,boh, zrozumiem na 50lvl rh czy boh ale reszta? ja na swoim lvl marze o mpa czy g-legach, takie eq ciezko zlootowac i jak bym juz tak szedl to bym dal ograniczenia lvl na zbroje, tarcze itd.
Z jednej strony podnieść ceny, ale z drugiej kina/pal trzepałby jeszcze więcej kasy (chociaż w sumie jemu nie jest bardzo potrzebna). Może magom pozwoliłoby to wyjść na prostą.

Ps. Ale lvl na itemy, to dobry pomysł. Np. plate armor 20 lvl, noble 25, knight/blue robe 30, crown armor 40, golden armor 50, DSM 70, demon 100, MPA 150
Gorzej z legami, bo ich jest bardzo mało, to np. brass legi 20 lvl, plate legi 30 lvl, knight/crown 50, golden 80.

Cytuj:
Runy i tak sa zbyt tanie jak na czas ich tworzenia.. niektorzy proponowali aby zlikwidowac mozliwosc kupwoania run w sklepach jednak wtedy powstalby problem farm jak za dawnych zlych czasow.. ja jestem za tym aby cene run podniesiono w sklepach tak aby ludzie mogli sobie pozwolic na kupno ich w sklepie ale woleli czesciej je kupowac u ludzi..
1. Farmy? Nie byłoby run, a ceny pewnie byłyby wyższe niż obecnie w sklepach i najbardziej udupiony byłby knight, bo bez UH to by odrazu padał jak szmata.
2. 30 lvl knight kupi od gracza. 50 w sklepie, bo ma już dużo kasy i szkoda mu czasu.
3. Jesteś zwolennikiem idei "Zarabiam tylko na runach"?
4. Tanie runy = 2/3 many na tworzenie ich = 2/3 - 3/4 ich ceny w sklepach.
Chodzi głównie o to, żeby magowie mieli coś opłacalniejszego od vis, a zarazem słabszego w dmg.
Ps. UH ja bym zostawił jak jest + podrożenie manasów i LR w sklepie, bo można by na MF/LR robić runy i mieć zysk (dodatkowo zmniejszyłoby to opłacalność vis oraz i tak nędznych spontanów pala i knighta - nie licząc 'uber' exori).

Cytuj:
nie ma teraz takich expowisk ze tlyko sorc na nich expi. teraz knight z paliem wszedize expia
Spytaj Gremlina. On twierdzi, że swoim druidem expi tam, gdzie palem bałby się wejść (ghost land na daramie?).

Ostatnio edytowany przez DRoN - 04-09-2007 o 16:41.
DRoN jest offline