Cytuj:
Kiedys sie przejde i wykonam calego deserta od podstaw z ekipa choc juz wzielem nagrode.
|
Też mam taki zamiar. Niestety questa już wykonałem (tak jak Ty i 99% ludzi na 20+ lvlu, którzy zginęliby, jakby ktoś lurnął zerka albo FD).
Cytuj:
Jak byscie tak wykonali kazdy quest to moze Spike sword na rooku bylby latwiejszy
|
LoL? Cipsoft jeszcze sam doda QS do gry (PACC ONLY), bo uzna że wtedy więcej graczy będzie.
Cytuj:
wlanie przez takich jak wy tibia staje sie bardziej MMo niż RPG a powinno byc odwrotnie.
|
To, że nie mam zamiaru biegać po all cave po brass legi, których wartość wypadnie mi w złocie w 10x krótszym czasie na trollach nie znaczy, że automatycznie przeszedłem kurs zidiocenia.
Cytuj:
wlanie przez takich jak wy tibia staje sie bardziej MMo niż RPG a powinno byc odwrotnie.
|
Generalizujesz.
Równie dobrze mogę zrobić taką analizę, że miotasz się tak samo albo jeszcze bardziej na wszystkich w Tibii. Okradasz ich, wrzucasz lootbagi do wody, wyzywasz, prowokujesz, a potem logujesz się na chara z allegro i szpanujesz (chyba że nie masz 2x większego lvl, bo dostałbyś wpierdol).
Poza tym wchodzisz w konflikt z prawem, dilując na osiedlu.
Cytuj:
Nigdy nic nie osiagniecie tymi waszymi spoilerami i kasa na allegro.
|
Tzn?
Bo ja rozumiem, że Tobie to kazali wziąć kuszę/miecz/jabłko/książke na Voc Quest i szedłeś z kolegami, którzy powiedzieli Ci co masz robić. Oczywiście zaspoilowali też, że prawym klawiszem się na skrzynkę klika (a jak nie masz classic control, to jeszcze 'use' trzeba wybrać).
Ps.
Questy w Tibii, to w 90% znalezienie skrzynki. Mino hell sam odkryłem!!
Poza tym, chodzi mi o to, że to nie Tibia.org jest be, bo mają spoilery, tylko my zacofani, że mamy je długo po nich, a niektórzy o tym nie wiedzą i dalej uważają "To idź na org-> quest i się dowiesz".
Ps. Jak obowiązywał zakaz QS, to widziałem filmy z Anhilatora. Dlaczego nikt z nich nie dostał bana?