Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tristo
hmm.. pozwol ze skomentuje.. BUAHAHAHHAHAHAHHAHA XDDD WYOBRAZILEM SE JAK KOLES RZUCA WLOCZNIA Z DWOCH RAK-HUAHHAHAHHAHAHAHHA<LEZE NA ZIEMI..>
|
Wyłącz Capslock. Już wymieniałem rzeczy, które są w tibii, a w rl, albo w innych grach ich nie ma/są inne. Tu chodzi tylko o zbalansowanie różnic między profesjami. Więc schowaj się z tym szyderczym śmiechem, bo nie stałeś się dzięki temu 'zajebiściejszy'
Cytuj:
Runy i tak sa zbyt tanie jak na czas ich tworzenia.. niektorzy proponowali aby zlikwidowac mozliwosc kupwoania run w sklepach jednak wtedy powstalby problem farm jak za dawnych zlych czasow.. ja jestem za tym aby cene run podniesiono w sklepach tak aby ludzie mogli sobie pozwolic na kupno ich w sklepie ale woleli czesciej je kupowac u ludzi..
|
Powtarzam. Znajdź mi inny sposób na wyrównanie różnić w zysku w huncie między postaciami amgicznymi, a knightem i palkiem.
Cytuj:
Anty-luring system to jeden z najlepszych pomyslow cip softu -.-
|
Tak. To jeszcze usuńmy światy PvP. Bo po co mamy zabijać innych ?:<
Cytuj:
niee.. to by kompletnie zniszczylo klimat.. chodzi ci o trudne questy bez bramek lvlowych? jesli tak to wyjdz! questy sa dobrze wymyslane i dla kazdego lvla cos sie znajdzie, nie narzekaj!
|
Klimat w tibii, i to jeszcze za tibii 8.0? Żartujesz? Na arenę jakoś nikt nie narzekał. a każdy może ją przejść, mając z tego sporo frajdy.
Cytuj:
to nie zalezy od CIPow.. szukaja i szukaja ale sa potrzebni ludzie zaufani ktorzy spelniaja jakies tam wymogi.. rzadko takich sie znajduje a nawet jesli to czesto nie chca oni zajmowac proponowanego stanowiska..
|
Sam mógłbym znaleźć kilkanaście osób odpowiedzialnych i uczciwych, gotowych zająć to stanowisko.
Cytuj:
no i co z tego?tutor jest to pan ktory pomaga newbie.. co w tym zlego? i nie kazdy idiota poniewaz test ktory nalezy zdac wystarcza spokojnie do sprawdzenia wiedzy kandydatow ktorzy chca niesc pomoc nowym gracza.
|
To najwyraźniej ja tylko miałem pecha, że poznałem z 20 tutorów-kretynów i kilku senior-tutorów. Niestety narazie potrzebna jest tylko wiedza by stać się tutorem, a ową można zakupić na allegro oraz spytać się kumpli. Reszta tutorów próbuje coś ździałać na Help Chanell. Jednak komu to potrzebne, skoro jedno na dziesięć pytań tam zadanych ma sens?
Cytuj:
problem nie cierpiacy zwloki.. nie zalamuj sie.. mama kupi rowerek 
|
Mama rowerku nie kupi, ponieważ sam mogę to zrobić. Takie szczenięce teksty zachowaj dla siebie. TO MIAŁOBY TYLKO UPRZYJEMNIĆ GRĘ.