Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_
1. Najbardziej pasowałby mesmer(skille Energy Tap, Ether Signet), necro(Offering of Blood), albo ele(Glyph of Lesser Energy). Warrior to nie jest dobry wybór, na początek weź którąś z tych profesji(ja sam gram monkiem/mesmerem), potem ewentualnie zmień na warriora, derva czy sinka.
2. Na początek wal w Healing Prayers, później, jak już będziesz miał więcej skilli to dawaj w Protection Prayers(jest tu najwięcej elit, zwłaszcza w misjach).
|
Jak się nie znasz to po jaką kur** odpowiadasz?
Energy trap? A masz ap żeby w to włożyć? Sam spell kosztuje 5 ene, więc IMO 3 ene nikogo nie zbawią, chyba, że ktoś sobie życzy marnować AP na koszt na 4 ene co 25 sekund. Ether Signet? Dobry monk NIGDY nie schodzi z ene poniżej 10. Offering of Blood...zamiast tego IMO lepiej wsadzić jakąś dobrą elitkę, do tego monk nie powinien sobie sacrificować HP. Glyph of lesser energy-right, ale nie jest on konieczny (głównie w prot buildach się go używa, sorach i zbkach).
2. Pkt, zupełnie niepotrzebnie go pisałeś, bo się ośmieszyłeś. Jak już będzie miał wiecej skilli to może robić LOD-a, Woha i raczej w prot prayers nie daje specjalnie punktów, są przewidziane jakieś znikome ilości, ale źle to trochę sprecyzowałeś
BTW. Powtórzę jeszcze raz: Nie wiesz o czymś to się nie odzywaj, jak to Istan jest trudny monkiem? Jak by miał być za trudny dla jakiejś profesi to by go przerobili. Nie ma tak, że jakiś start jest trudniejszy, każda część jest na podobnym poziomie jeśli o trudność chodzi.
@up
Mój elem ma przegrane 18 godzin (w tym jakieś 8-9 godzin farmiłem greeny dla hero, do tego sprzedawałem/kupowałem nim trochę) i wczoraj skończyłem nim Tichark Orchard. Nie wiem czy tak długo się przechodzi ten noob island.