Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akoss
Czyli ty jestes tym hakerem. . . ciesze sie ze cie nie znam w rl. . . ale jednak mam tlyko 1 zdanie o hakerach . .. to sa nooby, ktorzy nie potrafia dojśc do czegoś w tibii sami. . .
poprostu takie dzieci neostrady, jak ty
ale ty taki nie jestes niestety . . nie zaslugujesz na miano hakera. . .
jestes po prostu małolatem, ktory nie ma kolegów i nie potrafi dojśc do swojego celu w zyciu uczciwie ( a twoim celem to chyba duzo kasy w tibii skoro okradasz innych)
|
Nie płacz bo to nie nasza wina że nie umiesz chronić i zabezpieczyć swojego komputera.
Po prostu: Żałosny jesteś.
Edit;
Ahh odnośnie jeszcze tego
Cytuj:
ciesze sie ze cie nie znam w rl. . .
|
To tylko potwierdza, jak bardzo jesteś uzależniony od tych kilku pikseli i że nie umiesz oddzielić rl od tibii.
No tak "UKRADłEś MI ITEMKA" "GIń POCZWARO" "ODDAWAJ MOJE PIKSELE !1!!!!1!1!1!!1!"
Wyjdź, zamknij drzwi i nie wracaj.
Edit2;
PS. Naucz się poprawnie pisać i używać Polszczyzny, bo o ile dobrze mniemam to istnieją takie znaki jak "ą,ę,ó,ż,ź,ł" etc. Istnieje też przecinek (o kropkach nie pisze bo jakieś się tam pojawiły, ale chyba do teraz nie wiesz po co o.O) wykrzyknik, znak zapytania i wiele innych tzw. ZNAKÓW INTERPUNKCYJNYCH.
A jeśli nie, to zmaż ten swój comment na tibia.com, że ty rzekomo MÓWISZ PO POLSKU, ponieważ w tibii mowa polega na pisaniu, a nawet tam można używać chociażby Ó.