Temat: usmieszki...
Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2007, 01:52   #4
jacke
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo von Krenzel Pokaż post
OMG!!!!111
1) Boże! On nie wie jak to sie nazywa! Co za n0000b z tego jacke!!!11 ahaha
2) no wlasnie - NIKT CI NIE KAŻE
3) AHAHAH

matiiii, jesteś obleśnie głupi. Ahh, jak mi to przyjemnie mówić.

jacke, wystarczy przejść do swoich ustawień osobistych (Panel Kontrolny Użytkownika), a następnie wybrać menu Zmień opcje. Na samym dole możesz wybrać interfejs edytora wiadomości - czyli to, w czym piszesz posty. Wystarczy wybrać edytor standardowy z rozszerzonymi opcjami, a przy każdym poście pojawią się dodatkowe opcje, takie jak np. "Wyłącz uśmieszki w wiadomości". ;)
rofl, wiem jak standardowo wylaczyc usmieszki, ale przy kazdym poscie nie chce mi sie tego robic, czasem poprostu zapominam a nie lubie usmieszkow (nie emotki, tylko emotikony jak juz, wszystkowiedzacy "iknoweverything") w swoich postach. na innych forach sa takie opcje.

ile wy macie lat ze za zwykly proposal do opcji forum wysmiewacie? :)))) dziwic sie pozniej ze ludzie sie mowia z pogarda i smiechem o tym forum, jak banda debili pisze durne posty...
grow up?
/vote yes

ps, dla tych co mnie wysmiali... nie zauwazyliscie ze w pierwszym poscie jest usmieszek wylaczony? gratuje spostrzegawczosci, tylko nie wiem po co tlumaczenie jak to wylaczyc skoro wiem...