Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2007, 18:54   #532
Shaki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: W dupie

Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie Mam
Profesja: Rookstayer
Świat: Arcania
Poziom: 997
Skille: hmm
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek Pokaż post
Sorrow po co ten post w ogóle o twoim dedzie i niby ze ty masz taki super honor "tibia się nie liczy" i w ogóle jesteś super extra... Byłeś szpiegiem co oznacza brak honoru a wiec czemu oczekujesz tego od innych? W ogóle nie wiem po co tu piszesz te żałosne gadki typu "nie leczyłem się" itp chciał to cię zabił rozumiem teraz będziesz mówił ze spy to jeden ze sposobów w tej grze no ok zgodzę sie ale to tak samo jakbyś w rl wydal jakiegoś kumpla ze cos okradł... jeśli się ma jaja to się trzyma z 1strona jeśli ktoś próbuje trzymać z 2 stronami to jest dziewczynka bez jaj a wiec powodzonka w grze... nie potrzebuje żebyś padł jeszcze raz chodź ci się to należy bo dla mnie w tej grze to ty jesteś przegrany ponieważ odchodzisz bez honoru ;D
Skoro mowimy o spy : ) twoi memberzy tez wczesniej byli w dpft
Przypomnij sobie Eizixa zabili kogos tam juz nie pamietam sue chyba a eizix bezczelnie wchodzi na vent i tak jaby nigdy nic : )
Nie jestem super extra jestem zwyklym graczem jak inni
Nie odchodze bez honoru bo ja wcale nie odchodze jak nie rozumiales to nie moja wina. Tibia to nie zycie rl nigdy nikogo nie sprzedalem no oprocz twojej ... na bazarku : )
Shaki jest offline   Odpowiedz z Cytatem