Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2007, 00:32   #1495
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlecziii Pokaż post
Jak nie patrzeć to liga ang. jest najlepszą w europie także zainteresowanie nią jest duże .
Liga Angielska najbardziej komercyjna i najlepiej opłacana przez sponsora tej ligi Barclays'a. Jest bardzo dobra bo ofensywna. Stawiam ją na 1. miejscu

Liga Holenderska kołuje mi trochę do Szkockiej, tylko że tutaj walczą o tytuł 3? ekipy, i tutaj jest największy nacisk na młodzież. Też ładna dla oka lecz jesli oglądamy Ajax, Feye, PSV, czy AZ?. Według mnie średnia liga.

Liga Włoska taka jakaś harda, trudna spartańska, właśnie poprzez tą obrone, ale nie zawsze. Dla normalnego zjadacza chleba nudna, chyba jeśli ktoś kibicuje włoskiemu teamowi to tja, może dostrzec plusy. Bez oceny.

Liga Niemiecka chyba najlepsza dla Polaka, ponieważ gra tutaj dużo rodaków, dla oka też jest dobra, lecz ostatnie pare lat jest słabe. Dobra liga, zawsze jest fajnie zobaczyć ligę z kraju który z nami graniczy, a liga jest w TOP5 w Europie.

Liga Hiszpańska szczeże też dobra dla oka, nawet jeśli gra Osasuna z np, Huelvą, dodać jeszcze gwiazdy których jest tam narazie najwięcej, jest na dobrym wysokim poziomie u mnie na 2 miejscu, przed Niemiecką.

Nie wypowiadam się o innych ligach które jednak zajmują już miejsca według mnie niżej niż 5 miejsce.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline   Odpowiedz z Cytatem