Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smokuu
Dla tych co plakali za mna.
Sram na was tak w skrócie xD!
Tak macie racje musze przysiasc do nauki gdyz w tym roku.... matura :/, i w przeciwienstwie co do niektorych zalezy mi na tym ,aby dobrze napisac i dostac sie na Studia, no ale co moze sie przejmowac taki Filush czy Eizix ktorzy albo nie skaczyli szkoły(jesli skączyli to bez jakiegos wiekszego osiagniecia, jak i wykształcenia) pewnie ukonczona jakas szkoła rolnicza i ciesza jape =], hmm no co mozna robic, brak pracy, wykopki w polu raz na jakis czas, to siedza i graja w tibie, udajac jakis masta pvp graczy i wogole kim oni to nie sa na tym forum.
Tak czy siak znajde czas zeby posmiac z was i wyjasnic cos paru Debilom ;p;]
|
Nawet jak zdasz mature, studia itp to będziesz głupi jak but. Znam paru kolesi co poszli na studia informatyczne a "zadania domowe" robił im ktoś na zlecenie .. (ja na przyklad xD) a dlaczego ? Bo byli tak samo tępi jak Ty. Nawet jak pójdziesz na studia to możesz zostać zostać kretynem jakim byłeś, no ale nie musisz ..Co do mojego grania w tibie to dałem quita prawie 2,5 roku temu kiedy Ty nawet nie wiedziałeś o takim serwie jak Arcania.. Co do mojego pvp to jestem najlepszy na Arcani (Szefo zaraz po mnie, a po nim Eizix), jesteśmy tacy dobrzy dlatego, że Szefa babcia pozwoliła nam ćwiczyć PVP na swoim polu. Codziennie ja, Szefo i Eizix (no i niekiedy goscinnie Lamusini + wawa, gościnnie bo osiedle Lamusiniego podpier... kradnie szefa babci pszenice) przebieramy sie za rycerzy , magów , paladynów, lekarzy i ćwiczymy PVP. To bardzo procentuje w grze.
Smokuu jesteś zawsze widziany na tym forum, idz zdaj mature i inne badziewia a ja ide grać bo pierdole takich ludzi co chodza do szkoły zamiast huncic dragony.
@Sorrow
Naucz sie edytować posty....