Cytuj:
teraz o pvp swiadczą tylko numerki przy nicku i w statystykach
|
No ja wiem. Masz 50 lvl i bijesz DL, a tu wpada 50 MS i wali Cię z SD. Ty, jako że jesteś palem, grzecznie klikasz na niego prawym klawiszem i stoisz w miejscu czekając, który z was wygra (DL nadal Cię leje).
Cytuj:
oczywiście udupić Palla i Ryca ,bo już mnie denerwuje ,że każdy gra taką samą profesją jak ja ...
|
Zmniejszyć zależność siły od skilla, a zwiększyć jej zależność od lvl. Tak, żeby +- 100 lvl miał to, co ma nadal, a potem tylko lepiej.
Cytuj:
Według mnie powinni dać dla Druida coś w rodzaju blessów powiększających siłę ataku , ilość hp itp
|
Mógłby dostać np. zwiększenie cluba/axe/sword i shield o 5 na 200 sekund.
Poza tym mogliby zmniejszyć dwukrotnie czas działania wszystkich spontanów (typu light czy invisible) przy 100% siły magii, ale zwiększać ten czas procentowo wraz ze wzrostem siły magii na starych zasadach (2*lvl+3*mlvl).
Przykład. Na 20lvl i 20 mlvlu invisible trwa 100 sekund (normalnie było 200). Jednak na 80 lvlu i 60 mlvlu invisible trwa 340 sekund (czyli ponad 2 minuty dłużej niż normalnie).
Cytuj:
Runy powinny miec dmg jak przed updatem (tylko dla magicznych) a dla knighta i palka runy ofensywne powinny byc wogole wyeliminowane
|
Runy powinny mieć mniejszy dmg niż przed update, ale większy niż teraz (głównie chodzi o to, żeby siła rosła chociaż trochę z lvl) i być tańsze.
Cytuj:
ZniszczyĆ RÓŻdŻki! ZniszczyĆ Wysokie Damage Dla PallkÓw I KnajtÓw!!! PrzywrÓciĆ StarĄ TibiĘ< W Ktorej Nic Nie Jest Udupione!!
|
Zapomniałeś dodać:
Cytuj:
UsTaWiĆ mAx LeVeL nA 120, żEbY nIe ByŁo TaKiCh DuŻyCh RóŻnIc MiĘdZy PrOfEsJaMi!1!1
|