Zacznijmy od tego, że hunted.pl to nie tibia.pl. No, niech będzie-wywodzi się od nas etc....ale zależność jest taka jak firmą Drom a konkursem SMS-sporo osób myli te dwie...z braku lepszego słowa....instytucje.
Druga rzecz: Pramus nie jest modem, tylko jednym z starszych supporterów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Childish'Thug
Drogi modku, uwierz mi nie jestem taki glupi za jakiego pewnie mnie uwazasz, przemyslalem to co napisalem.
Odnosnie tego ze tibia.pl musi zarobic na utrzymanie serva. Bardzo dziwne jakos do czasu byly same reklamy googli z boku. Potem okienka popup, a teraz gdy chesz wejsc na podstrone wywala cie na stronke jakiejs beznadziejnej gry. Jezeli reklamy googli i okienka popup nie wystarczaja wspaniale konkursy o ktorych wspomniales. NIE WIERZE ZE JESTES MODEM
haaa powiedz mi kto za te pacce placi ???
Podpowiem Ci, pod kazdym z konkursow widnieje napis malym druczkiem. Gloszacy iz gdy wyslane smsy na konkurs nie zwroca kosztow nagrod, konkurs sie nie odbedzie wiec co ?
|
Przedłuża się po prostu czas zbierania SMSów. Na szczęście jeszcze się nie zdarzyło tak, aby losowanie się nie odbyło.
Cytuj:
Smiesz powiedziec ze wspanialy zespol tibia.pl placi za to ??? hahahahaha on na tym nie traci tylko zarabia i to jaka kase ?
|
Ani nie traci, anie nie zarabia. Na portalach tego typu nie da się zrobić kokosów.
Cytuj:
Jestes tylko moderatorem powiedz mi co dostales za swoja prace? Za to ze udzielasz odpowiedzi CHOcIAZBY mi, bannujesz za lamanie prawa na forum etc.
|
No, nie jest modem, ale ja jestem. A kwestia wynagrodzenia za naszą ciężką pracę to nasza sprawa. Podpowiem: osoby biorące udział w konkursach
nie opłacają moderatorów
Cytuj:
Oczywiscie Cipsoft wcale nie jest lepszy, ale co bronisz tibia.pl tym ze ktos jest gorszy ? zal...
Cipsoft oczywiscie sam zarabia krocie na premium chociaz nie do konca jest juz nie wiem dokladnie ale ponad 20 servow, a oni tak se w urodziny rozdali (moge byc w bledzie ale nie chce mi sie juz dokladnie szukac) 1000 pacc... chyba na plus im to nie wyszlo.
|
www.cipsoft.com, poszukaj a znajdziesz dane ile zarabiają. Plus GMowie mają status Premium account póki sprawują tą funkcję.
Ok, teraz sprawa tej reklamy średniowiecza. Dojść natarczywa, nieprawdaż? Nie uważasz, że słono kazaliśmy sobie zapłacić za takie cudo? Nie sądzisz, że kasa pójdzie między innymi na nagrody? W końcu z czegoś trzeba opłacić te PS3, laptopy, pacce gdyby zabrakło kasy z SMSów.....
Edit
Cytuj:
Support:
Wpółpracownicy Tibia.pl
Sry wiele chyba sie chyba nie rozni...
|
Bardzo się różni, oj bardzo.