Jednak jesteś...no dobra, dzień dobroci mam, to nie powiem co myślę.
a) Nikt z nas tematu nie usunie, bo to nie afera, co więcej, było to mówione wiele razy.
b) Konkursy sms to inna sprawa. Organizowane są różne konkursy, zapraszam do działu w którym można znaleść informacje na ich temat, jak i do archiwum newsów.
c) Mylisz się, różni się bardzo. Pramus nie jest moderatorem, i nie ma wglądu na forum na którym omawia się zarządzanie stroną. Support odpowiada za treści umieszczone na stronie. Owszem, są w pewnym sensie grupą elitarną, ale w hierarchi mimo wszystko poniżej moderatorów.
d) Nie masz pojęcia ile może kosztować taki server. Pomyśl ile osób dziennie odwiedza tibia.pl. Wyobraź sobie że zakładasz stronę na jakimś darmowym hostingu. Nawet jeśli przepuścisz połowe tego co my mamy, i tak w dzień łącze się zatka. Ponadto, nie pomyślałeś że provider może podnosić opłaty?
Tak w ramach ciekawostki...gdyby mi płacono podstawową stawkę godzinną za pracę na forum jaka wynosi 4,5 zł za godzinę, czyli tyle co przy taśmie w jakiejś fabryce, zarobiłbym całkiem sporo. Jak do tej pory za 2 lata pracy dostałem pacca i plakacik. Inni moderatorzy, którzy mieli pecha w naszym losowaniu, nawet tego nie.
Ostatnio edytowany przez Gangrel - 06-09-2007 o 21:32.
|