Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2004, 15:19   #125
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
Domyślny

Więc może ja się dorzuce

Blady nigeryjczyk
Hp:210 lub 245
Exp: 0
Odgłosy: aaaaaaaaa!!!, KRAK DZIIIIIIK!!!!!, do atakuuuuuuuuu! , śmierć zielonym twarzom!!!!!, wydłubać zgniłe oczy!!!, Ugaba pamuta ja czuć zapach zielona twarz!
Opis: W całej Tibii istnieją tylko 2 respy tych potworków i istnieją one naprawde. Jeden resp w temple w thais a drugi w temple w carlin. I również tylko na jednym świecie (Titania). 2 bardzo niebezpiczne osobniki, które potrafią wprowadzić się w szał bitewny. Połowe życia spędzają w jaskiniach pod Thais polując na zielone twarze (orki) oraz na zgniłe oczy (beho). Zazwyczaj podczas szarży na hordy orków są jechane do reda po czym wieją.
Loot: 0-bp sd, 5-bp hmm, 5-bp gfb, bag-bp uhow oraz parę innych drobiazgów (jedzenie fishing rod itp.)
Taktyki: Kiedy krzyknie "KRAK DZIIIK!" to wieeeeeeej!!!

nOOb Warlord
Hp: zależy od lvl zazwyczaj 150-250
Exp: zależy czy pvp-enforced
Odgłosy: Free item plx plx plx, my soulbrother is "nick jednego z najlepszych graczy na tym świecie" and kill u, plis 200gp plis, hunted, I no noob!
Opis: Największa zmora graczy, klątwa którą trudno sobie wyobrazić a jeszcze trudniej zrozumieć a co gorsza zwalczyć. Na pierwszy rzut oka wygląda jak zwykły gracz. Dopiero po kilku sekundach obserwacji można odkryć jego lamowate oblicze. W mieście jedynym sensownym rozwiązaniem jest ucieczka a poza miastem kto wie...
Loot: free itemy, które uda mu się wyprosić od graczy, 0-5 gp, studded armor (czasami), chain armor (niebywale rzadko), leather helmet (czasami), legion helmet (tak rzadko, że szkoda opisywać), leather legs (bardzo rzadko), bag, backpack (rzadko), club, short sword, small axe.
Taktyki: Nie warto tracić czasu chyba, że się przyczepi i bedzie lazł za tobą daleko poza miasto to można iść do jakiegoś potworka, który atakuje na większy obszar (po co sobie skulla robić)

I to by było na tyle ( jedna osoba wie skąd się wziął pomysł na pierwszego potworka xD ) Chociaż wiem, ze moje propozycje nie są śmieszne ani rewelacyjne, ale się staram.
Hellraider jest offline   Odpowiedz z Cytatem