Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Runn3r
alienrotfl dlaczego podajesz na forum, ze niby masz postac Sir Rogalson? Jak ona nawet nie jest twoja, twoja to 36knight na Candii...
Btw. obetnij sie, bo wygladasz jak wy******* w dupe pies dzieciaku. Odblokuj mnie na GG to powiem ci co o Tobie mysle ; >
P.S. Elektronik here
I przepraszam za niegrzeczne slowa w swoim poscie(napisalem to co mysle).
Pzdr
|
To tak, chuj ci do tego jak wygladam, a konwersuje tylko z ludzmi na poziomie i nie mam zamiaru cie odblokowac. Napewno nie masz mi nic ciekawszego do powiedzenia.
*konwersuje-rozmawiam
Osoby ktore sa zamkniete w samym sobie i w swoim ,,max zajebistym,, teHno nie powinny sie udzielac na forum na temat innych , a przy tym obrazajac ich bez powodu. Twoje teksty typu ,,Btw. obetnij sie, bo wygladasz jak wy******* w dupe pies dzieciaku. ,, sa na poziomie raczej 5 letniego dziecka a nie osoby uczeszczajacej do elektronika , takze nie masz sie zabardzo co chwalic swoim talentem.
Co do postaci, jakbys nie wiedzial gralem ją . Chuj z tym ze byla kupiona na allegro a potem zhackowana. Nastepnie gralem na candi. Ciekawe kto mnie zhacowal ( *** ) bo az tak pragnal mojego p seta.?
Ogolnie zenade dowaliles teraz , chwalac sie czy zalac. Bo nie gram tak jak ty maniakalnie w tebie etc. To myslisz ze jestem gorszy? zal mi ciebie naprawde.
P&L