Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Wiesz, żaden klub nie grałby świetnie po przeprowadzce na nowy stadion, do którego trzeba się przyzwyczaić. Teraz gdy Arsenal już zaaklimatyzował się na Emirates gra rewelacyjnie.
|
A znasz taki klub jak Bayern Monachium? Jakos nie mieli problemow z zaklimatyzowaniem sie na nowym stadionie i ustanowieniem rekordu klubu chyba nawet.Co do "prestizowosci" to spodziewalem sie ze piszesz to aby kogos z rownowagi wyprowadzic,co nieciekawie o tobie swiadczy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh
Ahahahahah xDD Nie mam słów na to nawet xDdd Aktualnie śmieje się do monitora xd buhahaheahueauh
@edit_po_ochłonięciu: Jeśli to był żart to chciałem Ci na prawdę pogratulować wyrafinowanego poczucia humoru. Jeśli nie, to sprawa jest doprawdy poważna ;< Anyway - dzięki za pozytywny akcent na koniec tego deszczowego dnia xd
|
tez sie ciesze ze masz cieplo w lodowce i ogolnie spoko,ale to ze macie wiecej srednich zespolow w lidze nie oznacza ze jest lepsza.Powiem tak,mistrzami swiata sa wlosi,ogromna wiekszosc ich gra w wloskiej lidze co mozna traktowac jako argument.Tak samo mozna potraktowac to ze Milan zdobyl Lige mistrzow,wiec nie wiem z czego sie tak smiejesz,nawet nie potrafisz uzasadnic dlaczego liga angielska mialaby byc lepsza od wloskiej wiec wiesz.ps mam prawo do wlasnego zdania i nie powiedzialem ze Liga Wloska jest lepsza tylko ze Liga Angielska mialaby problem aby byc bardziej prestizowa.Polecam moj pierwszy elementarz nauczcie sie czytania ze zrozumieniem,jak juz kolejnymi etapami dojdziecie do gimnazjum moze nauczycie sie potwierdzac wasze tezy argumentami.