Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2007, 23:44   #823
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thorius Pokaż post
nie gram ale chyba moge brac udzial w zyciu forum na temat iridii ?
Matte mówi:
hage| ''''' säger:
19:10 Feav [100]: and I wont chill because he hardly insulted my parents

proofs !!!!

19:15 Everanor [116]: To do not insult me and others
19:15 Everanor [116]: and Zens

zenow i owszem bo wszyscy przyznaja ze wy byscie byli free frags pls
a kiedy Ciebie obrazalem ?
ze mowilem ze potrafisz skulla zrobic ?
Należę do tego typu ludzi, którzy jeśli chcą coś powiedzieć, czy wystąpić przeciwko komuś, robią to z całą odpowiedzialnością i biorą tę odpowiedzialność na siebie. Natomiast zupełnie nie rozumiem ludzi, którzy mądrzy i waleczni są tylko w protection zone, i stamtąd rzucają obelgi i chwalą się ilu to nie mają przyjaciół i protektorów. Wszystko co mówiłeś, a więc o nowych klientach dla Zen ze skulami, o tym że zginiemy za ruszenie Ciebie działa na mnie gorzej niż zwykłe uliczne wyzwiska, bo poprostu nienawidzę jak 30~ level mówi mi, że zginę za ruszenie go. Pokazałeś brak szacunku dla gildii która istnieje od dwóch i pół roku i będzie istnieć jeszcze długo, i dla jej członków, którzy w tej grze mają inne cele niż zabijanie 30 lev facców i którzy zrobili w tej grze więcej, niż Ty kiedykolwiek zrobisz, z całym szacunkiem.

Twój protektor który to miał nas powybijać, pewnie powiedział Ci na co czekam, więc póki co jak dla Ciebie każdy poza depo może mieć włączoną tę czerwoną rączkę która ponoć gdzieś tam w kliencie jest i czekać jak wyjdziesz z depo, bo mi się marnować tam czasu nie chce.
Elevarm jest offline   Odpowiedz z Cytatem