Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN
1. Pomagam Cipsoftowi w akcji "Pomoc newbie w wyjściu na main".
(Tak, wiem że niektórzy wolą Rookgard i nic mi do tego. Szkoda tylko, że jeżeli na 40 lvlu ja bym wolał expić na trollach na mainie, to wszyscy dookoła spamują mi "U NOOB").
2. Ja wiem, że jeżeli miałbyś dostęp do najlepszych kont i to legalnie (dostałem w spadku po dziadku itp., zero programów, czy okradania kolegi w jego domu), to byś nic nie zrobił. Ja wziąłbym kasę i itemy, a w przypadku rookstayera co mogę wziąć? Itemy śmieci? Kasy nie da się transferować. Wyjście? Wychodzę na main i wtedy przelewam kasę, a co się stanie z charem, to nie moja sprawa (chyba, że postać staje się MOJA z r-key, wtedy poszłaby na allegro).
3. Kiedyś w modzie było każdemu 100+ lvl mówić "Gratulacje dla wszystkich ownerów".Dlaczego mam wierzyć, że 100 lvl na rooku, gdzie exp jest 100x wolniejszy i nudniejszy, grał legalnie?
|
Mysle ze Ciufcia się ucieszy, że ktoś dostrzegł w nim 100lvl. To jego temat, o jego charze.
Pozatym, to jest dział Tajemnice Rookgaardu. Poco wogule się tu udzielasz skoro chcesz nam tylko przedstawic swoją niechęc do rookstayerów?
Nie róbmy syfu chociazby w tym temacie -.- chcesz sie poklucic lub wymienic się poglądami to zpraszam na priva.
#Pan Klocek
Kolejnoś wariantów przypadkowa?
# 2) Pan Klocek
Nie miałem nic złego na mysli