Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2007, 18:46   #1526
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh Pokaż post
Serduszko moje, walnąłeś mi tu wykład o czytaniu ze zrozumieniem, a sam chyba nie zauwazyles, ze nie napisalem nic odnośnie tego, ze Angielska jest lepsza, bądź bardziej prestiżowa. Po prostu Cię wyśmiałem Btw. Czyli np. Liga Angielska jest słabsza od Polskiej, bo Polska ma bliżej do awansu na ME w Austrii, bo ma pierwsze miejsce, a Anglicy 4te ?
Po 1 nie twoje serduszko tylko pewnej mlodej panny,jestem full hetero
Wysmiales czyli niezgadzales juz nie owijaj w bawelne.Przyklad Ligi Polskiej a Angielskiej jest skrajnoscia,wiec ekhem badzmy powazni.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Niee, Podejrzewam, że chodzi o to, iż większość reprezentantów Włoch gra w lidze włoskiej, i nie jest rozsiana po całym świecie, choć... co by nie mówić, tego argumentu w tym momencie nie moge zrozumiec...
Tak o to chodzilo.Nie wiem co tu jest do rozumienia,jezeli ktos jest Mistrzem Swiata to jest najlepszy a ze ogromna wiekszosc z tych mistrzow gra we wloszech to dla mnie argument.Z pewnoscia moge stwierdzic ze napewno lepszy argument niz cos pokroju "bo tam gra ten i ten klub ktory gra najladniej @patrz jutubi.kom"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
A ja wam mówie, że dostaniemy po pupie ; >.
zacytuje pewnego pana zasluzonego dla rodzimej pilki "dopoki pilka w grze wszystko jest mozliwe" (moglo mi sie pomylic bo dopiero ze szkoly wrocilem -.-)

Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 07-09-2007 o 18:53.
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem