@Up
Prawie oszustami i wymuszamy faule ? Hahahahaha, dziękuje za niezły żart, naprawdę się uśmiałem
Cytuj:
|
Liga włoska? Czemu chamskie zachowania, bo grają faul? A wymuszanie fauli to nie taktyka przypadkiem? Myślisz, że w Premierszip nie wymuszją fauli?
|
Wymuszają, ale na litość boską - Włocha lekko dotkniesz a ten leci już z piskiem do sędziego !
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doom Terror
Poprosze o argument dlaczego uwazasz ze nie potrafia uczciwie walczyc? To co powiedzial Materazzi sie slyszy za kazdym razem jak sie gra,widac ze pilke znasz tylko z tv ew. z wuefu.To ze Inzaghi gra na pograniczu (z naciskiem na to slowo) spalonego nie czyniz niego oszusta.To ze Gatusso gra twardo,przy czym nie fauluje tez nie czyni z niego oszusta,badz tez "nieuczciwego".Co do Arsenalu tak gra ladniej w fifie,wylacz komputer idz na dwor.Jacy wszyscy dobrze wiecie za Premiership>serie a argument plax,za trudne co?To ze na tym forum jest najwiecej kibicow ligi angielskiej gdzie gra sie dluga pilke na drewno z przodu to nie czyni z jej lepszej(tak powiedzialem steerotyp taki sam jak ten o Wlochach ktorzy caly mecz defensywnie graja).Co do ostatniego zdania,tak roznica jest kolosalna Wlosi zdobywaja trofea na arenie miedzynarodowej,a Anglicy ew. kibice angielskich klubow tylko w fifie elo.Jeszcze jedna twoja wypowiedz bez argumentu tylko na podstawie twoich domyslow i bede cie ignorowal,bo nie dorosles do rozmowy ze mna,gdyz kazda twoja wypowiedz jest bezpodstawna oprata wylacznie o twoje zdanie,jednak przeczaca faktom.Czekam az znowu w swoim stylu zacytujesz ulamek mojej wypowiedzi dopiszesz glupi tekst,ktory w twoim miemaniu bedzie mozna okreslic "szpilą" przez co osiagniesz bledny stan samozadowolenia.
|
Oh, przepraszam ekscelencję, nie dorosłem do rozmowy z Panem

I primo - nie "fife" tylko FIFA bo to się nie odmienia.
Secundo - o stylu gry piłkarzy których tu podałeś. Inzaghi - drewno, stoi na spalonym i liczy na to, że sędzia tego nie zauważy. Nie potrafi przeprowadzić indywidualnej akcji, a pojęcie drybling zna tylko ze słownika. Gattuso - takich wariatów to się na boisko nie powinno wpuszczać. Fauluje ile tylko może, gdyby nie chamska i ostra gra z jego strony, piłkarzem byłby przeciętnym (zresztą - teraz też jest przeciętniakiem, tyle, że chamskim). Materazzi - komentarz jest zbędny.
I jeszcze a propos stylu gry - Anglicy grają piękna dynamiczną piłkę, nie boją się także gry fizycznej nastawionej na siłę. Umiejętności gry z pierwszej piłki jest niezbędna na angielskich boiskach. Widać nigdy nie widziałeś jak grają drużyny z Anglii i naprawdę nie mam zamiaru się produkować skoro ty ciągle powtarzasz - "dorośnij, włosi grają najlepiej, idź pograj w FIFA". I jeszcze jedno a propos - styl gry Arsenalu. Naprawdę, obrażasz ten klub mówiąc, że włoskie drużyny grają od niego ładniej. Jeszcze raz ci powtarzam - wejdź sobie na youtube czy google.video i zobacz sobie jak gra Arsenal bo ty chyba naprawdę nigdy nie widziałeś jak Kanonierzy potrafią wymieniać między sobą piłkę.
Btw:
Cytuj:
|
Co do Arsenalu tak gra ladniej w fifie
|
To mnie najbardziej rozbroiło, bo widzę, że żyjesz w swoim własnym świecie w którym ubzdurałeś sobie, że włoskie drużyny grają najpiękniejszy futbol. A prawda jest taka, że one mogą grać ładniej tylko w FIFA lub w PES.